Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

31 de març de 2012
3 comentaris

El govern valencià (a través de la conselleria d’Educació) m’ha furtat…

     Aquest mes l’estimadíssim govern valencià, presidit per N’Alberto Fabra, a través de la conselleria d’Educació -duta per la també estimadíssima consellera, Na Ma José Catalá Verdet -que no és família meua-, m’ha furtat l’estamadíssima xifra de 151,36€. Com podreu pensar estic contentíssim perquè sé que aquest sacrifici anirà a favor dels pobres, desocupats, dependents, víctimes de l’accident del Metro  -43 morts-, etc. 

     Espere que no siguen utilitzats per a gasolina dels cotxes del govern valencià, ni per a comprar pisos, ni per a balafiar-los en tants i tants edificis que ens han dut a aquesta situació de pena, i de la qual no som responsables aquelles i aquells que “NO HEM VISCUT PER DAMUNT DE LES NOSTRES POSSIBILITATS” sinó els polítics que ens han (i encara ens governen) aquests darrers 16 anys. Bon dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. M´ha furtat  el doble perquè tinc una filla que depen de mi i entre la pujada de l´IRPF i la ebaixa salarial d´este mes, la mossegada de la Conselleria puja a 145 euros. Tenim companys amb fills a la Universitat, que encara ho sentiran més. Ara bé Hauriem de reflexionar sobre esta qüestió quan als defraudadors, lladres i delinqüents  només els faran pagar el 10% del que estan robant-nos a tots durant anys i al mateix temps, crec, que han suprimit l´ajuda als dependents. Hi ha qui critica que a Barcelona hi han violents i antisistema. Cada vegada em ve més al cap la manera com Robespierre o  Durruti van defensar els seus plantejaments revolucionaris i reflexione si no seria una resposta a l´alçada dels governants que ens roben als treballadors i respecten i fomenten la delinqüència que ens ha portat on som.  Penseu-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.