Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

21 d'abril de 2012
0 comentaris

El dimoni duu ulleres

     I qui és aquest dimoni? Guilhem Costes, director financer de Ficht Ratings. Aquest Costes ha dit: “L’estat espanyol ha de reduir dràsticament les partides dedicades a l’educació obligatòria, a la universitat, a la sanitat”. No duia la pirotècnia habitual, però ho feia amb el mateix objectiu: prendre possessió de les nostres vides i hisendes.

     No cal avui dia anar al cinema per tal de veure dimonis i vampirs, estan al nostre costat, viuen entre nosaltres. Aprofiten la confusió d’una crisi orquestrada des de l’Infern per tal de xuclar-nos la SANG. Tiren les persones dels seus habitatges, i les fan zombis que deambulen pels carrers perquè no tenen on caure morts. Ja han pres possessió de la ment de molts polítics que els rendeixen homenatge. Ens cal amb urgència exorcistes especialitzats en aquests nous dimonis immunes a l’aigua beneïda.

     I així podem afirmar, com diu A. Pérez-Reverte:

INDECENTE, es que el salario mínimo de un trabajador sea de 624 €/mes y el de un diputado de 3.996, pudiendo llegar, con dietas y otras prebendas, a 6.500 €/mes. Y bastantes más por diferentes motivos que se le pueden agregar.

 

INDECENTE, es que un profesor, un maestro, un catedrático de universidad o un cirujano de la sanidad pública, ganen menos que el concejal de festejos de un ayuntamiento de tercera.
 

INDECENTE, es que los políticos se suban sus retribuciones en el porcentaje que les apetezca (siempre por unanimidad, por supuesto, y al inicio de la legislatura).

 

INDECENTE, es que un ciudadano tenga que cotizar 35/40 años para percibir una jubilación y a los diputados les baste sólo con siete, y que los miembros del gobierno, para cobrar la pensión máxima, sólo necesiten jurar el cargo.

 

INDECENTE, es que los diputados sean los únicos trabajadores (¿?) de este país que están exentos de tributar un tercio de su sueldo del IRPF.

 

INDECENTE, es colocar en la administración a miles de asesores = (léase amigotes con sueldos que ya desearían los técnicos más cualificados)

 

INDECENTE, es el ingente dinero destinado a sostener a los partidos y sindicatos pesebreros, aprobados por los mismos políticos que viven de ellos.

 

INDECENTE, es que a un político no se le exija superar una mínima prueba de capacidad para ejercer su cargo (ni cultural ni intelectual).

 

INDECENTE, es el coste que representa para los ciudadanos sus comidas, coches oficiales, chóferes, viajes (siempre en gran clase) y tarjetas de crédito por doquier.

 

INDECENTE, no es que no se congelen el sueldo sus señorías, sino que NO se lo bajen.
 

INDECENTE, es que sus señorías tengan seis meses de vacaciones al año.

 

INDECENTE, es que ministros, secretarios de estado y altos cargos de la política, cuando cesan, son los únicos ciudadanos de este país que pueden legalmente percibir dos salarios del ERARIO PÚBLICO.

     Per tal de treure una poqueta importància a l’assumpte i aixecar l’ànim , hem de recordar la frase de Jesús (Lluc, 10, 18): “Ja veia jo que Satanàs cauria del cel com un raig”. Aquesta frase fou dita després que els setanta-dos (i no seixanta, com havia escrit,  correcció feta a partir de l’observació d’un amic i monjo de Montserrat (Lluc, 10:1)) deixebles que Jesús prengué per tal d’anunciar el regne de Déu tornaren de la seua missió amb èxit. El poder de mal s’esquerda. Per això, encara que semble que les forces hostils al camí humà ixen triomfadores, cauran del cel, el futur no els pertany.

Cal aixecar els muscles. 

II INTERAMICAL A DÉNIA (9, 10 i 11 d?abril)
13.04.2007 | 11.14
A General
SUECA
26.07.2012 | 5.17
DILLUNS, 18 DE FEBRER
18.02.2008 | 7.53

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.