Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 de novembre de 2007
2 comentaris

DIVENDRES DE NOVEMBRE

Com ahir us deia, el dia va ser d’aquells que no tens ni un minut per descansar. A les 8h00, classes, ahir era, per sort, el dia curt, acabava a les 10h30. Després esmorzaret. Una vegada esmorzats, vam anar a per la premsa, a rentar el cotxe (de pujar Kira estava brut de veritat, sols de pèls, no penseu malament), a la metgessa a per receptes i que em posaren "latención" (hi vaig escoltar un dia a un pacient), després vaig passar per DISSENY QUADRES a liquidar una factura que tenia pendent des de feia anys (no sóc morós, però com que el quadre era tan aparatós no podia dur-me’l a casa amb el meu cotxe i anava deixant-ho).

Una vegada tot això fet, vaig passar per casa la meua germana a fer temps per tal que es feren les 14h00 i anar a la platja de Gandia a dinar al bar STOP amb amigues i amics. L’arròs a banda estava boníssim, la picaeta, també i les xerrades ja us podeu imaginar.

Cap a les 18h00 arribava al poble. Vaig saludar Kira. No us podeu imaginar quan em veu com es posa de contenta. I vaig descansar un poquet. Vaig sopar uns cereals amb soja. I de nou a la carretera. Havia d’arribar a La Morca. Allí actuaven RAÇA BORDA i SKAC AL REI. Em va costar de trobar. Albaida ha canviat molt des que jo hi estudiava i tenen alcaldia del PP (per a mi, a pitjor, però què hem de fer). Vaig saludar els amics i coneguts, i la sorpresa fou veure aparéixer mossén Carrasca (Esclafamuntanyes) acompanyat de Morrison (Marc Giner i Cerdà). Com que Marc sols coneixia Marc pel bloc i el flog, vam fer les presentacions i aqueixes coses que se solen fer. I entràrem al local de La Morca. Allí ens prenguérem uns "burrets" i una copeta d’herber(o) boníssim. Xerràrem. Escoltàrem i vérem l’actuació dels grups. Férem fotografies. En fi, de tot un poquet. Després eixírem al carrer, allí poguérem seguir parlant amb Salva Marrahí, amb Marc, amb més gent coneguda. I com a cosa a destacar us diré que a la ciutat d’Albaida encara és viu el terme "AVI". I no recorde en quin altre poble de la meua comarca l’expressió "LA MIA MARE" també és utilitzada encara.

També vaig conéixer l’esmolaor (flog), vaig saludar Marcos (exalumne de 3r, 4t d’ESO i 1r de batxillerat de feia cursos), Andrea, etc.

I com que feia bastant fred (almenys al carrer) i les amigues i la meua neboda havien de tornar amb mi a casa, em vaig retirar cap a les 13h30.

I avui tinc un compromís a l’hora de dinar. Només puga penjaré una fotografia de la nit.

Bon dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. eii angel, gracies per vindre a tots els nostres concerts jeje o quasi tots jeje, avore si tenim mes temps de xarrar que de segur que xarrant amb tu sapren bona cosa i res que ja ens vegem

    salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.