Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 de març de 2008
2 comentaris

DINAR AMB EXALUMNES

Ahir vam dinar dos exalumnes i jo. Ja feia dies que ho teníem previst però ho havíem anat ajornant per la meua rehabilitació de l’operació de menisc que he tingut. Amb aquests dos exalumnes tinc confiança i sempre m’han contestat tot allò que els he preguntat. I ahir no podria ser d’una altra manera. Vam parlar de com els anava el curs, de la meua operació i rehabilitació, de coneguts, etc.
I si us en parle és pel que vaig a contar-vos ara. Quan els vaig preguntar pel seu vot de diumenge, m’ho digueren. N’havíem parlat per telèfon ja. I un de tots dos, més preocupat per aquest fet que l’altre, fins i tot m’havia preguntat per una qüestió concreta durant la campanya electoral. Vinc a dir que no era un vot llençat a l’urna perquè calia i ja està. Tots dos votaren PP, cosa no gens estranya vistos els “fantàstics” resultats que ha obtingut la gavina al PV. A mi tampoc m’estranyà. Fins i tot ho sabia, encara que em quedava el xicotet dubte que no haguera estat així. Però, tranquils, sé que no votaran sempre pepeïna.
I quan vam anar al perquè del seu vot, la resposta fou: pel contracte als immigrants que defensa el Rajoy. És el que menys em podia esperar. Si m’hagueren donat una altra raó… però aquesta, no ho acabava d’entendre. Em donaren dues raons més: u, perquè la seua família vota PP (l’altre també em va dir açò però aquest fet no el féu inclinar-s’hi); i el segon, perquè els 20.000 radars que pensava col.locar el PSOE estaven molt bé (si els instal.lava en punts negres), però no creia que fóra així…

Arribats ací i reflexionat el que us acabe de contar, vull afegir que allò que conta a l’hora de votar és captar l’atenció amb alguna mesura d’impacte (immigració, 400€, la “niña”, etc) i la resta ja tant fa. I així ens va, almenys per aquestes terres. No sé si és així o no. Però és el que, de moment, he pogut captar.

També vull afegir que ens vam quedar esperant un amic per tal de parlar d’independència, però no hi aparegué. Des d’ací li faig una crida per a la pròxima “trobada”, ja que el partit va País Valencià SÍ 1- Comodidad Valenciana NO 0.

Bon dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. jo també m’he trobat algun pepero que ho és per ‘no votar a pla’ o perque ‘els joves no es poden comprar un pis’ (com si abans de zapatero els preus no estigueren ja ben alts)… 

    eurovisió és el 24 de maig. no??
    home, de moment no tinc res… però creieu que serà un bon dia per quedar?? si això ho fan a hora de sopar, haurem de romandre tots callats fins que acabe el programa….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.