Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

22 de març de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Després d’uns dies de silenci

Després d’uns dies de silenci per la feina de correccions i avaluacions (ja sabeu la tasca de l’ensenyant!) a pesar de les vacances que hem tingut per les Falles, torne amb vosaltres. Avui no diré molt perquè és tanta l’esperança que tinc pel comunicat d’ETA que… no m’ixen les paraules. 

Per fi, sembla que ara va de debò (com es diu al món de la pilota) açò d’aconseguir la pau a Euskal Herria. Que així siga i que d’una vegada el poble basc es retrobe amb ell mateix.

Una altra cosa: dimarts vaig conéixer el Toni de l’Hostal i el  Sr. Cabota. Un encant de persones. I la tasca que fan m’ha semblat molt interessant. Pels que no ho sàpien que entren al web www.lacabota.com i ho podran comprovar. I ja que estem en açò dir-vos que dissabte dia 1 d’abril, a les 20:00, tindrà lloc un acte a Gandia (la Safor) al voltant de la revista La Cabota. Espere que serem molts els que hi anirem. De l’Olleria (no podia ser d’altra manera) en vindran uns quants. I de la resta de la Vall d’Albaida espere que també. Bo, gràcies pel dinar de dimarts (un poquet picant el segon plat) però l’avaluació m’eixí de conya. Fins prompte…

SALUT!!!!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Això de la «treva» estava cantat; ara falta que siguen els altres els que deposen les armes, que si aquells són «terroristes», estos ausades que són «victimistes» (amb el degut respecte).
    Ai, i gràcies per allò d’«un encant de persones»: a mi és una cosa que no m’havien dit mai. Això de «persona», vull dir…

  2. Persona no t’ho havien dit mai? no m’ho crec però bo, si tu ho dius. Ah, estic completament d’acord amb això de "victimistes" i, sobretot, el sr. Alcaraz de l’AVT. No tinc res en contra de les associacions però considere que una associació de víctimes de terrorisme ha de ser més "independent" dels partits (bo, vull dir del PP)

    Sort demà amb l’actuació…

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.