Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

21 d'agost de 2008
2 comentaris

DEP LES 153 VÍCTIMES DE L’ACCIDENT AERI

Hi ha dies en què u no està per a res: avui n’és un. Des d’ací vull manifestar la meua solidaritat amb les famílies de les 153 víctimes mortals de l’accident aeri d’ahir. I també manifestar els meus desitjos perquè els 19 ferits sanen al més aviat possible.

Dit açò, vull esmentar breument la figura del papa Pius X, festivitat que celebrem avui. Giuseppe Melchiorre Sarto  nasqué al si d’una família pobra de Riese. Cada dia recorria set quilòmetres d’anada i set de tornada, amb les sabates al coll per tal de no fer-les malbé, perquè volia perparar-se per a ser sacerdot. El seu pàrroc ajudà la seua mare, vídua, a sufragar les despeses de la carrera sacerdotal, fou ordenat precisament el 18 de setembre de 1858, el mateix anys de les aparicions de la Mare de Déu de Lorda. Primer va ser coadjutor i després ja fou nomenat pàrroc. Fou nomenat bisbe de Mantua,  cardenal-patriarca de Venècia i papa l’any 1903. El seu lema va ser “INSTAURARE OMNIA IN CHRISTO“. Poc abans de morir s’inicià la primera guerra mundial, a pesar que es desvisqué per tal d’evitar-la. Moria el 20 d’agost de 1914. Va ser plorat per tota la cristiandat. Ací teniu més dades d’aquest papa.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Llevat d’especulacions com podrien ser les d’un sabotatge.

    Són victimes d’uns fets objetius i és que viatjaven en una companyia amb 41.000 milions de perdues i amb el conflicte d’un expedient de regulació de 1.200 dels seus treballadors i per tant sense la suficient estabilitat laboral, alhora en agost solen fer més vacances els treballadors més veterans i experimentats i que més activitat n’hi ha per no tindre suficient temps per atendre o trobar convenient l’opció de canviar d’avió davant una avería mecanica critica que va fer retornar amb seny al comandant de l’avió per revisar-la. 

    Per tant són víctimes d’uns fets objectius, una tecnològia obsoleta amb un consum d’un 25 % més d’un combustible que genera pedues força perillós i uns motors molt a prop del combustible i de l’habitacul de passajers, és a dir viatjar en una bomba en potència que més que un avió sembla un cohet a punt d’esclatar davant qualsevol espurna o eventualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.