Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 de gener de 2009
4 comentaris

DENUNCIEM

Sant Guillem i sant Oliver

Les connexions a internet són cares i lentes. Segons les informacions d’un estudi comparatiu en vuit països europeus, cada usuari de l’estat espanyol paguem a l’any uns 200€ més que un usuari francés. I a més a més, si pagàrem i obtinguérem un bon servei, no em queixaria, però paguem i ens donen un servei de vergonya. Almenys als pobles de Benicolet, Montitxelvo i Terrateig. I per si no fóra prou haig d’afegir que sols uns poquets privilegiats tenen accés a les xarxes de més d’un operador, alguns sols tenen accés a la xarxa de Telefónica, i un tercer grup (entre els quals tinc l’honor de trobar-me) no tenim accés a la banda ampla. Per això no ens ha d’estranyar que sols quatre de cada deu llars tinguem connexió, proporció que ens deixa per davall del 54% de mitjana europea. Per això i per molt més NO VOTARÉ AL PARLAMENT EUROPEU el pròxim 7 de juny, si no canvien molt les coses, cosa bastant improbable. 

i per acabar aquest apunt us deixe una pàgina per si voleu consultar alguna coseta referida al vostres cognoms: www.plusgenealogia.com/busqueda.php
PD: He intentat arreglar els enllaços que en l’anterior apunt no fincionaven. I done gràcies als tres comentadors. Bon dia. 

FINALMENT, HA MORT UN DICTADOR…
10.12.2006 | 7.18
A General
L’ÀNGEL CUSTODI
02.10.2013 | 5.50

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Tot siga per que el monopoli estatal de la Telefonica i privatitzat per Aznar i l’oligopoli tecnologic des les seves concessionaries actuals puguen tindre un negoci en expansió global i extraordinari. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.