Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 de març de 2011
2 comentaris

Dels “tontitos” (de Celia Villalobos -PP-) a les cordes (d’Alfonso Rus -PP-)

     Quan en un anterior apunt em feia ressò de l’insult proferit per la diputada del PP, Celia Villalobos, als que tenim una discapacitat (ens anomenava “tontitos), un lector anònim (això sí) em va deixar un comentari en què venia a dir-me que els polítics (sobretot del PP), quan prenen possessió del càrrec solen visitar algun centre de discapacitats (i ho fan sense càmeres). I crec que donava el nom de Zaplana. Com us podeu pensar -no recorde si el vaig fer públic-, a qui s’empara en l’anonimat per a dir coses no li faig ni cas. 

     I avui, mirant una cadena de televisió, m’assabente que Alfonso Rus, alcalde de Xàtiva i president de la Diputació de València i membre del PP, en trobar-se que han construït un Passeig sense els pertinents accessos per a discapacitats, ha tingut la cara dura de dir-nos que fem servir cordes per a pujar. Ací en trobareu la referència. I espere que l’anònim lector tinga la valentia de reconéixer el que acabe de denunciar. I us deixe el vídeo per tal que ho gaudiu (com jo ho he fet i sóc discapacitat). Bona vesprada.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. visitava un centre de discapacitats mentals perquè té un fill amb síndrome de down. Tu l’has vist mai amb ell? mai, perquè el senyor saplana és el senyor plusquanperfet. Mai no l’ensenya, l’arracona. A diferència d’un altre popular, però que, en aquest cas, fa bandera de la seua filla amb el mateix mal. Arèvalo, el còmic Arèvalo, que en diu d’ella que és el més important de la seua vida. Uns tant i uns altres tan repoc. I del mateix partit.

  2. Vaig estar vora 5 anys visitant sovint Xàtiva; quan parles amb la gent, ningú vota a Rus. No m’estranya que un tinga vergonya de dir públicament que vota a este homenet. Entre la platja de Xàtiva, els gilipolles del gairebé, les corrioles per als minusvàlids,… i ara que diu que regalarà un ferrari a cada votant,… és de película d’Almodovar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.