Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de maig de 2010
1 comentari

CURS 2n BATXILLERAT. PROMOCIÓ 2008-2010

Ahir artribàrem a l’acte de cloenda del curs 2009-2010 dels dos grups de 2n batxillerat de l’ies on impartesc classe des de fa 21 cursos. És la novena promoció del batxillerat LOGSE (aqueix que té dos cursos SOLAMENT). I com ja ve sent habitual, cap a les 20:00h, després d’haver estat avaluat els alumnes dijous, tingué lloc l’acte de cloenda seguit del corresponent sopar.

En primer lloc, el grup d’alumnes ens passà un vídeo (amb fotografies i text) del que ha estat  el pas pel centre des que començaren 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat (6 anyets). Algunes i alguns han canviat bastant i altres no tant. 

A continuació, el Sr. Director ens adreçà unes paraules d’agraïment als pares i mares per haver-nos confiat els seus fills al centre, a l’ensenyament públic, a pesar de l’actuació de la conselleria d’educació amb la concertació del batxillerat amb els centres privats, açò darrer ho afig jo. 

Després els corresponents tutors de cada grup anaren cridant a l’escenari els alumnes per tal de fer-los lliurament de l’orla i un xicotet obsequi. L’acte fou presidit pel Sr. Director, la Vicedirectora i la presidenta de l’AMPA. Amb les corresponents fotografies de cada alumne/a i de tots dos grups acabà l’acte formal.

A continuació l’AMPA ens oferí un vi d’honor (amb el qual ja pràcticament sopàvem) i anàrem intercanviant salutacions amb pares, mares, alumnes i ex-alumnes d’altres promocions.

I cap a les 22:00h fèrem cap al complex gastronòmic Sant Marc per al sopar de gala. Com que cada curs tenim menys alumnes (per allò de la concertació per part de conselleria) en tres taules cabérem totes i tots. Acompanyàrem el grup d’alumnes tots dos tutors, la vicedirector i aquest que us ho explica. El sopar transcorregué tranquil.lament. I així entre somriures, molta alegria per haver acabat el curs (encara que els falta el tràmit de les PAU), música, fotografies, balls, etc. arribàrem a  la 1:00h de la matinada, hora en què l’autobús va traslladar el grup a la zona d’oci i pubs de la platja de Gandia, on qui volgué pogué continuar la festa fins a l’hora fixada pels pares i mares. Però això ja és una altra història. 

PD: La fotografia és d’un moment de l’acte d’ahir. Si me’n passen més les podré penjar al facebook. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Ciència ficció: T’imagines, Àngel, fer una cerimònia-festa d’eixes al meu “institut”? Acabaríem en les notícies d’arreu d’Europa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.