Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

17 de març de 2008
0 comentaris

CONCERT A SALEM (LA VALL D?ALBAIDA)

Ahir, cap a les 17h00, vaig tenir la sort de desplaçar-me a la veïna població de Salem. En primer lloc, vaig anar a casa dels meus amics Rafael i Juli per tal de prendre un café (deliciós) en companyia de Rafel, Tere, Rosa i un altre Rafael. També desgustàrem un dolç elaborat per Tere. Boníssim.
El motiu de la visita era per retrobarnos i assistir al Concert de Setmana Santa que tenia lloc a les 17h30 a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel, en procés de restauració.
Actuava l’Agrupació Vocal Clarialba, nom que ix dels dos rius que es troben a Montaverner, el Clarià i l’Albaida. El concert estigué organitzat per L’Excel.lentíssim Ajuntament de Salem i la Regidoria de Cultura, Festes, Tradicions i Patriomoni, duta meravellosament pel nostre amic i membre del BNV, En Rafael Fenollar. Hi col.laboraren La Caixa, Bancaixa i Caixa Ontinyent.

L’acte tingué tres parts:
1. La litúrgia de la Paraula, presidida pel capellà N’Enrique Giner.
2. Uns parlaments a càrrec de Na Loli Maronda, membre del Consell Parroquial i En Rafael Fenollar, regidor de l’Ajuntament.
3. Concert: amb obres d’A. Bruckner, T.L. de Victoria, Elgar, J.S. Bach, A. Ll. Webber, G. Bardos, Mozart i Zoltan Kodaly. Impressionant l’actuació d’aquesta agrupació vocal.

En eixir del temple, ens esperava un bon got de xocolate i uns dolços. Com podeu comprovar, una vesprada ben aprofitada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.