Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 d'abril de 2014
0 comentaris

CCOO PV crida a la ciutadania a la mobilització en defensa de l?educació i dels centres educatius

  • Mobilitzacions a València, Elx, Castelló, Benidorm, Alcant, Meliana, Torrent, Port de Sagunt…

Mobilitzacions, tancaments i concentracions de la comunitat educativa arreu del territori valencià

 
Cap escola es tanca

Cap escola es tanca

La Plataforma en Defensa de l’Enseyament Públic convoca mobilitzacions i tancaments als centres educatius contra la supressió d’unitats educatives que suposa l’arranjament escolar publicat la setmana passada per la Conselleria d’Eduació.

Des de la Federació d’Ensenyament considerem que aquest ajust portarà una pèrdua important de qualitat de l’atenció educativa i perjudicarà a les famílies amb menys recursos socials i econòmics. Per aquest motiu cridem a tota la ciutadania a recolzar aquesta mobilització i a la Conselleria d’Educació a rectificar la política d’augment de ratios i d’establiment del districte únic per tal de no convertir el dret a l’educació en un privilegi a l’abast només de les classes millor situades econòmicament.

La FE CCOO PV està convocant assemblees als centres educatius afectats per supressions d’unitats i especialment en aquells que poden tancar les seues portes si l’arranjament es duu endavant.

Les mobilitzacions i concentracions, entre d’altres, es produiran a València a CEIPs com el Ramiro Jover, Max Aub, o el Ballester Fandos. A Meliana la comunitat educativa es trobarà a l’IES La Garrigosa. A Torrent es farà a l’EPA. Al Camp de Morvedre es farà a l’IES Eduardo Merelló de Port de Sagunt. Mentres a Elx hi ha convocada concentració a la Plaça de Baix i a Benidorm manifestació des de Pl. Neptuno, totes dues a les 18h. Ademés a Castelló estarem als CEIP Bisbe Climent, Mestre Canós, Mestre Antoni Armelles i Herrero. Cal assenyalar que Escola Valenciana també farà un tancament a la seua seu en defensa d’una escola pública de qualitat i en valencià.

Recordem que dissabte 12 d’abril pel matí es farà una Trobada de Plataformes per l’escola pública al CEIP Ciutat de Cremona, i per la vesprada hi ha marxes i concentració a la Plaça de Manises a les 18h.

Cap escola es tanca!

És pública, de totes i tots!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.