Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

20 de novembre de 2012
0 comentaris

Borriana recordarà al Cardenal Tarancón dijous amb una missa i una conferència (ElPERIODIC.COM)

Borriana acollirà aquest dijous dia 22, a les 18.00 hores i en l’església parroquial del Salvador, una Missa oficiada pel monjo benedictí de Montserrat Josep Miquel Bausset en memòria del Cardenal Vicente Enrique i Tarancón. Bausset vestirà una casulla de Tarancón i farà servir per a la consagració el calze que va regalar al prelat l’Ajuntament de Borriana l’any 1964 amb motiu del seu nomenament com a arquebisbe d’Oviedo, ambdós objectes cedits per la família del cardenal. La Missa comptarà amb la participació del Cor Carnevale de Borriana, sota la direcció de José Ramón Calp.
Finalitzada l’Eucaristia, el mateix Josep Miquel Bausset pronunciarà una conferència sobre el Cardenal Tarancón al saló de sessions de l’Ajuntament amb el títol Vicent Enrique i Tarancon, el cardenal de Borriana.
La Regidoria de Cultura ha editat una separata-facsímil, que al costat del saluda inicial de l’alcalde inclou un preàmbul escrit pel borrianenc Jordi Bort, expert en la figura de Tarancón, i el text de la conferència de Bausset. A més, reprodueix dos manuscrits inèdits del cardenal i dues instantànies preses a Roma, com arquebisbe d’Oviedo, durant la seva participació en les jornades del Concili Vaticà II.
El regidor de Cultura, Enrique Safont, convida a tots els borrianencs a assistir a aquests dos actes el dijous a la tarda per honorar la figura de Vicente Enrique i Tarancón. (és traducció del Periòdico.com)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.