Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

7 de maig de 2020
0 comentaris

Barres (I)

Automàticament proliferen en la nostra imaginació eixams de suggeriments doncs les barres són infinites i diverses. Què han de veure les barres de pa amb les barres de ferro que es fan servir, per exemple, per a alçar pesos, pedres, o per a defensa o atac front a alguns delinqüents. També són recurs quotidià les barres de gel o les barres de llum o les de llavis o les que fem servir per a perforar parets o el terra, clavar estaques o plantes al jardí i fins i tot per a volar en el trapezi.

Hi ha barres que són una benedicció per a mantindre’s en forma i recomanades com a mètode infalible per a la recuperació d’esportistes, de grans, de persones amb predomini de vida sedentària o per a combatre l’obesitat. Si seguim un poc de prop l’evolució dels atletes, futbolistes i altres professionals entenem com a bon auguri quan ens informen que ja han començat la recuperació en el gimnàs realitzant taules cada vegada més exigents. Si ens diuen que han començat a fer barres és que la recuperació va per molt bon camí.

No estranya que els xiquets demanen com a regal de reis jocs de barres. També es comercialitzen barres de fusta, plàstic, de forja, d’acer, d’alumni… una amplíssima gama on elegir i amb què satisfer les exigències del més sofisticat. Les barres enlluernen irresistiblement, la gent es pega per arribar a temps i assolir un lloc des del qual poder participar i omplir la panxa. Són les barres lliures dels bars. Així les coneix tot el món. Les munten com a esquer per tal d’atraure clients. Una consumició barata i després hi queden enganxats. La gent ix de davall de les moquetes, es dóna colps de colze per arribar a l’olla amb prioritat.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.