Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 de maig de 2020
0 comentaris

Barres (i II)

Les barres tenen tasques de defensa i seguretat en les finestres de la planta baixa dels edificis als quals pot tenir accés qualsevol delinqüent, en les tàpies. Són en ocasions decoratives però la seua tasca va més enllà de l’estètica, serveixen de barrera infranquejable, donen seguretat encara que no total, aquesta no existeix però la gent diu “així ja és una altra cosa”.

Les barres horitzontals també fan molts i útils serveis. Les cortines tenen barres amb estil: de fusta, niquelades, daurades. Una bona cortina exigeix una barra sòlida i decorativa. La gent mira i compara i una barra elegant és la cirereta a unes cortines cridaneres i a to.

Les barres gimnàstiques són cridaneres, són com la safata del pastís per a l’exhibició de l’esportista en campionats, en el risc del trapezi amb imatges que deixen bocabadats els espectadors. Enlluernen i als poc iniciats ens resulten una autèntica meravella contemplar les acrobàcies dels artistes, ens sorpren la perícia, el risc i l’harmonia dels moviments com si estigueren fets d’una altra pasta.

Veus quants beneficis duu un bon equipament de barres. Però amb claredat d’idees molt millor, si es domina la barra.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.