Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

17 de maig de 2006
Sense categoria
3 comentaris

AVUI POT SER UN GRAN DIA

Ahir no vaig estar amb aquestes "coses" d’internet perquè soterraren la mare -una dona amb 91 anys- d’un amic. Descanse en pau! Avui, després de les classes del matí i abans de la final de la Copa d’Europa, us comentaré breument algun aspecte sobre la lectura. Tot el món sap -crec- que el 23 d’abril és el Dia del Llibre i la Lectura. Però pocs deuen saber que el 2 de d’abril se celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil -arran del naixement de Hans Christian Andersen-. La data no em passà desapercebuda però no hi vaig fer cap al.lusió. La vull fer avui. Com que estic convençut que els bons costums s’aprenen de xicotets, vull fer una crida a pares i mares perquè tinguen present que una forma de canviar a bé l’estat actual de la societat és fer nous lectors. I els lectors es fan de xicotets. Per tant, pares i mares que teniu fills en edat escolar, encomaneu-los el gratificant plaer de la lectura. I, si no sabeu com fer-ho, hi ha una Fundació Bromera per al Foment de la lectura on trobareu de tot i per a tot el que té a veure amb aquest món de la lectura i la infantesa i joventut.

Bé, i per acabar avui sols vull desitjar molta sort al Barça aquesta vesprada-nit. Ja sé que tinc un alumne que no ho veu així, i avui anirà amb l’Arsenal. Però és que no hi ha forma de dur-lo al ramat bo, té un gran pecat "mortal": és del Reial Madrid. I això -crec- no té cura.

Bona vesprada. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Acumulat per la capital de l’Estat, on el l’equip de futbol del Reial Madrid l’han esdevingut en el club d’Espanya per ontonomassia.

    De forma que si el Reial Madrid va be, Espanya també o almenys va millor.

  2. Amb una situació d’avantatge monopolistic per el recolçament de Regim dictatorial com a equip més honorat de l’Estat  i de la "capi".

    I capitaliste no sol per trencar el model solidari que hi havia a la Federació Espanyola de fútbol amb el drets de televissió de la 1ª divissió i trencar la caixa única, per pagar el seu deuter galactic.

    Ara cadascú per a ell com els de Massamagrell, i a vore qui consigueix més drets de televissió i més partits retransmitits a diferent horari per tindre més audiència i axína el Reial Madrid trenca la solidaritat de la FEF i es supercapitalitza a costa de tots els equips de 1ª divissió.

    Ara fora del esport, els espanyols a la seua conveniència i catalans entre d’altres, a passar per l’aro de l’espoli fiscal i cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.