Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

12 de maig de 2015
0 comentaris

Arran de les eleccions del 24 de maig

Si no saps el que votes et pot passar que dónes suport més amb el teu vot els que menys vols. Vaja gràcia!

Tots els partits tenen quelcom de positiu i quelcom de negatiu. I un ha de discernir què és el que predomina. A això ens ajuda la consciència o no?

Un pot votar els partits polítics que amb les seues lleis i plans o programes protegesquen bastant els que estan regular, bé o molt bé (el 60-70% de la població) i protegeixen menys o poc els no influents, els més febles, els més necessitats, els marginats (40-30% de la població) és a dir els pobres o molt pobres. Aquests partits serien els anomenats liberals, neoliberals o de dretes.

O un pot votar els partits polítics que amb les seues lleis i plans o programes protegeixen els que estan bé o molt bé (el 30-40%) i tenen en compte els que estan regular (30% de la població), malament (20% de la població) o molt malament (10% de la població). Aquests srien els anomenats partits d’esquerra.

El tema religiós no és quelcom propi dels partits neoliberals ni dels partits d’esquerra ja que en tots els partits hi ha creients cristians, musulmans, no creients o indiferents, ateus i agnòstics.

No és humà votar contra ningú. L’humà i racional és votar a favor del que ens sembla que cooincideix amb els nostres valors socials, ètics o religiosos. Açò és així perquè finalment, al dia següent de les eleccions, tots seguim sent germans. O no?


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.