Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

13 de juny de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Aquesta setmana “també” és de passió…

perquè el curs acaba -per sort- i s’acosta la vinguda del papa… i jo sense atrevir-me a anar a València -em diuen que ja és un caos circulatori-.

Aquests dies no tinc massa temps per tot açò de la xarxa. He llegit en un quadernet sobre les armes i el seu comerç i vull fer-vos-en partícips.

El comerç d’armes no té cap tipus de control. Espanya ven armes a països en què es vulneren els drets humans. Entre aquests països tenim: Aràbia Saudita, Jordània, Turquia, L’Índia, Paquistan, Filipines, Indonèsia, Nepal, Corea del Sud, Taiwan, Veneçuela o Sri Lanka. Si heu comptat bé són dotze països. En fi, una "animalada". I en paraules del president del Banc Mundial "els països rics són responsables del 90% del valor multimilionari del comerç d’armes del món. Les armes contribueixen als mateixos conflictes que nosaltres diem condemnar i en l’eliminació dels quals hem de gastar més diner."  Més clar no ho pot dir. Ara, com a resposta, George W. Bush ha elevat el pressupost militar dels EEUU al nivell més alt de la seua història.

Quina llàstima que estiga el món en mans de gent tan irrespectuosa amb la vida dels humans i, a més a més, diga que parla amb Déu!

Bona vesprada


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Bona vesprada Àngel, esta tarde fent un vol per internet intentant buscar noticies sobre la penya del nàstic de ponent m’he trobat en lo teu blog i l’he trobat molt interessant. Jo visc a Tarragona, però soc de Caseres, un poble tarragoní que toque a la franja. Lo poble de la vora del meu és Calaceit i mon oncle és cantor de missa a l’esglesia del poble i me va comentar que es va emocionar en sentir al bisbe parlar en català, i com ell molts altres calaceitans. Lo problema que tenen a Calaceit és que tots los organismes oficials, inclús l’ajuntament,tot ho publiquen en castellà, fins hi tot lo llibret de festes, i això en un poble on almenys lo 90% de la població parla sempre en català és una cosa que s’hauria de solucionar, però que a l’alcalde, que és del PP, no li importe lo més mínim.Bueno, res més, com ja t’he dit, un plaer haver-te descobrit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.