Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 d'abril de 2006
General
2 comentaris

Aquesta setmana estaré poc amb vosaltres…

Aquesta setmana (dijous anem a visitar els germans de Catalunya) estaré poc amb vosaltres. Però, tranquils, que me’n recordaré. I, si puc, cosa que no crec, hi entraré des d’un ciber a veure si el PAI’s encara continua igual o el Molt Honorable s’ha begut tota l’aigua que l’Ebre llença al mar. És que, mireu, xiquetes i xiquets de qualsevol condició, cada vegada que escolte a la ràdio la propaganda no puc evitar d’imaginar-me al Consell en ple bevent-se l’aigua que li "sobra" a l’Ebre. Sóc així, no ho puc evitar.
Bé, Lluís Antoni (Toni de l’Hostal), ja tinc la lletra de la cançó. Tu diràs el que voldràs… però és que la imaginació em pot… i ja saps en qui pensava quan la vaig escoltar i ara quan la llig.
Com podeu veure ja sé fer això dels titolets en blavets. Ahir ho faig fer amb Mr. Cabota i hui li ha tocat a Toni de l’Hostal (nét).
Bé, vos deixe, vaig a saludar el xic de Banyeres… fins prompte. Àngel


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. No, ara no conec a ningú. Bo, no n’estic segur. El director era i/o és Vicent Francés Doménec? Si és així: va ser company meu a l’intitut d’Albaida. T’ho deia per la proximitat amb els meus familiars de Beneixama que sí que van cursar estudis a Villena. Un (Jaume Silvestre Prats) va fer FP. L’altre (Raül) de qui sóc padrí de bateig va cursar allí alguna cosa relacionada amb Economia i, després, a València va seguir.
    I fa molt anys (allí encara el deuen recordar amb molt d’afecte) va ser director José Maria Ferrairó (de Ciències Naturals)… hui és company meu a l’ies "Ausiàs March" de Gandia…
    I, de moment, res més

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.