Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 d'octubre de 2019
0 comentaris

Altres eleccions? (i II)

Defensar la sobirania d’aqueixa nació inventada condueix a un recel respecte a la Unió Europea. Té molts defectes és indubtable, per haver-se convertit en una unió de mercaders, on les persones i els seus drets socials se sacrifiquen als interessos dels grans capitalistes.

Per això, els grups defensors de la recentralització interna advoquen també per descentralitzar les transferides a la UE i lluiten per inpedir que s’avance a una Europa Federal, amb polítiques comuns cara a l’exterior, en defensa, en aspectes fiscals i socials.

Ara el 10 de novembre tornarem a votar. Seran idèntiques a les anteriors? Sols en part. I no sols perquè hagen eixit partits nous extremistes. No ha canviat el clima? No predomina un clima d’odi, d’insults, es podria dir que de trinxeres, d’enemics irreconciliables, més que rivals? Sabran els que isquen elegits superar els seus dissentiments i trobar punts d’acord que facen avançar la democràcia real? S’intentarà superar la desigualtat social? La preocupació pels més desfavorits es traduirà en polítiques concretes o seguiran sent oblidats?

Despeses en personal
31.08.2012 | 2.00
Paraules pronunciades dijous
23.12.2012 | 10.16

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.