Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 d'octubre de 2011
0 comentaris

Als qui creiem em Déu

Als qui creiem en Déu.

 (Amb tot el nostre respecte per aquells que no creuen. No obstant això, no els excloem. Poden adherir-se si així ho desitgen.)


Aquesta és una crida a tots els qui creiem en Déu.


Germans creients: La situació mundial actual és molt, molt, molt greu. Els creients estem convençuts que Déu ens pot treure d’aquesta crisi mundial. Ell és l’Únic que pot donar llum als nostres governants, perquè amb intel·ligència, bona voluntat, esforç, treball, i dedicació, podran treure’ns d’aquesta crisi que actualment patim. Per això hem preparat una petita pregaria, per fer-la tots junts un dia a la setmana: Dijous, i a la mateixa hora: 12 de migdia. (Qui no pugui fer-ho a aquesta hora, pot fer-ho en diferent dia i diferent hora)


Preguem

 Senyor ens adrecem a Vos humilment, perquè ens ajudeu a sortir de la crisi mundial que avui pateix el món sencer. Us demanem que ens escoltis, com vas escoltar al teu servent Abraham quan intercedia per Sodoma i Gomorra; com vas atendre al teu servent Moisés, quan en el Sinaí us va suplicar pel teu poble d’Israel que s’havia revelat; i, recordant aquella petició que us va fer el vostre Fill: No us demano que els tragues del món, sinó que els protegeixis d’ell. Et demanem que perdones el nostre atreviment. Però sabem que ets un Déu Gran, Omnipotent, Pacient, Misericordiós, i sempre disposat a perdonar-nos i a acollir-nos. Atén aquesta humil pregaria que us fem posant com a màxim intercessor al teu Fill Jesucrist que donà la seva vida per aquesta Humanitat que vós heu creat. Amén.

 


(Cadascú pot fer la seva pròpia oració. I si no sou cristians podeu fer la vostra pregaria en la vostra confessió religiosa.)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.