Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

19 d'octubre de 2010
1 comentari

Ahir me’n passà una que…

     Vaig arribar a casa (com acostume cada dilluns) després de les classes a l’institut. Vaig redactar l’apunt sobre el llibre de l’amiga i ex-companya d’institut, Elvira Cambrils, El bes de l’aigua, i quan anava a penjar-lo, se’m va blocar tot i em vaig quedar sense apunt (i amb la cara llavada i el monyo fet com la nòvia de Pinet). Com que, a la vesprada, tenia reunió de pares-mares de la meua tutoria i visita mèdica, vaig penjar un “FINS DEMÀ” i ho deixí. L’apunt sobre el llibre d’Elvira haurà d’esperar uns dies perquè aquesta setmana i la que ve ja tinc exàmens. I els que us dediqueu a aquesta “tasca” de vegades tan “ingrata” ja sabeu què vol dir això. 

     De la reunió de tutoria podria fer-vos un apunt que us deixaria bocabadats. No acabe d’entendre (avui ho he comentat amb els companys de departament, d’esmorzar i el Sr Director del centre) com pot haver pares-mares així. I no m’estireu de la llengua que preferesc deixar-ho estar en el cercle reduït dels pares i mares que ho presenciaren i dels companys que m’han manifestat tota la seua solidaritat. Acabe l’apunt dient que, igual que em vaig quedar bocabadat jo, la resta de pares i mares, tret del que va protagonitzar el fet, també s’hi quedaren.
     Bona vesprada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Vaja, home! Això de perdre apunts i coses d’aquelles “informàtiques” sí que és fotut! De tota manera, espere que et siga còmoda, la recuperació!

    Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.