Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 de novembre de 2006
General
2 comentaris

Actualitzacions del post “AUTODETERMINACIÓ AL PAÍS BASC”

1r L’aprovació del text presentat al Parlament Basc ha estat per la coalició que hi governa: PNB, EA i EB (IU). I també ha rebut el suport de EHAK (quant que m’agrada el nom d’aquest partit -i no sóc comunista!- i Aralar. Foren 40 vots (MAJORIA ABSOLUTA). I, com no podia ser d’altra manera -ja sabeu, ho diu l’exMoltHo- amb els vots en contra de PSE i PP, és a dir 32 vots.

2n A més a més, el Parlament Basc va rebutjar amb els vots dels mateixos partits que aprovaren el dret a l’Autodeterminació (PNB, EA, EB -IU-, EHAK i Aralar- que la Volta Cisclista a Espanya no passe per Euskadi. De qui va partir la iniciativa? Doncs, com no podia ser d’altra manera, de PSE i PP. Encara algú dubta que són "quasi" el mateix quan es tracta de drets dels pobles d’això que anomenen ·Espanya·?

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. 40 a 32, és un text amb més autoritat que la que té el PSOE al govern espanyol actualment. La democràcia és això 🙂

    I els del PSOE no entenc com poden ni tan sols suggerir que "demanar" el "reconeixement" del "dret" a decidir com a poble sigui dividir el poble. Que jo sàpiga dividir és una altra cosa, seria declarar la independència immediata. I en tot cas bé que hi ha hagut processos de secessió a Europa amb profundes divisions al país en qüestió: la democràcia és això.

    El problema no és opinar diferent. El problema és no deixar opinar. I en això, PSOE i PP estan junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.