Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

13 de maig de 2013
1 comentari

Acte vandàlic a l’estàtua del poeta Vicent Andrés Estellés a Burjassot

No puc deixar de passar el darrer acte vandàlic sobre l’estàtua del gran poeta valencià, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, a pesar del regidor de Bolbaite. Aquest xicot no sap que, per molt que faça com a regidor al seu poble, el temps passarà, i d’ací uns anys, si queda alguna ratlla als llibres d’història sobre el seu pas per l’ajuntament de Bolbaite serà una línia, mentre que, fins ara, el que hi ha escrit sobre Andrés Estellés és moltíssim més del que ell pensa i creu. I tampoc no sap que la memòria d’Estellés (igual que la de Ramon Llull, Jaume Roig, Ausiàs March, etc) és i serà perenne. Pobre xicot, si  no ho sap encara. I per tal que totes i tots sapieu a què em referesc us deixe la notícia de Levante-EMV. I més avall, trobareu un article d’aquest xicot… Bona vesprada.

PD: Evidentment sé que no té res a veure el que diu el regidor de Bolbaite amb l’atac vandàlic. 

 LEVANTE-EMV.COM Cuatro veces en tres años y siempre en las mismas fechas. La estatua que homenajea al poeta Vicent Andrés Estellés en Burjassot, su localidad natal, ha amanecido hoy cubierta de pintura azul.

La efigie del autor, realizada en bronce y sentada en un banco de la plaza Emilio Castelar, ha sufrido un nuevo acto vandálico. Hace justo un año, el 11 de mayo de 2012, apareció con las patillas de las gafas rotas.

Tiempo atrás, estuvo durante un largo periodo fuera de su emplazamiento en la plaza del ayuntamiento del municipio para ser reparada tras unos hechos similares. El consistorio ya se planteó en su momento si devolverla a su lugar original o cambiarla a un punto de encuentro más seguro.

Esta misma mañana, las brigadas de limpieza municipales han procedido a la limpieza del monumento y ya presenta su aspecto normal


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.