Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 d'octubre de 2011
0 comentaris

ABANS QUE SIGA MASSA TARD (1)

     Recentment hem estat testimonis d’uns esdeveniments d’extraordinària importància, que probablement, hagen passat desapercebuts per a la immensa majoria de ciutadans per estar més preocupats de la crisi econòmica, de l’apujada dels preus i del petroli, en definitiva, de la nostra butxaca. Em referesc a les mesures preses per Berlusconi al voltant dels immigrants irregulars a Itàlia i especialment a les mesures restrictives de l’Europa dels rics (sic) cap a la immigració que ells qualifiquen d'”il.legal”, però de la qual ens hem estat nodrint per tal d’engreixar les nostres economies, i de la qual desitgem desfer-nos ara, sense agrair almenys els serveis prestats, com si d’una llauna de coca-cola es tractara, quan ja se’ls ha exprimit tot el seu suc vital.

     Alguns justifiquen aqueixes mesures per tal d’entendre-les com la lluita contra la immigració il.legal i que en el fons també ajudaran els propis immigrants a mitjà termini. És evident que qui així pensa no és immigrant, més encara, no és conscient de la dimensió que poden assolir aquestes mesures per als propis ciutadans del país.

     Els estats de la nostra (sic) Europa democràtica (sic) estan planejant estratègies contra els immigrants que atempten els Drets Humans, o estructures tan arrelades a l’Estat de Dret com l’Habeas Corpus, és a dir, el dret de no ser retingut durant més de 72 hores (pot variar segons el país) sense haver estat condemnat per cap delicte i per descomptat, rebent assistència letrada… 

     Aquest atemptat contra els drets més elementals de les persones l’estem refrendant la majoria d’estats democràtics (sic), moderns (sic), europeus (sic). Aquesta situació és injusta i d’agressió als Drets Humans, que no permetríem en cap cas que afectara cap ciutadà dels nostres països rics (sic), ja que els tribunals aixecarien la veu i els mitjans de comunicació no dubtarien a qualificar de “República Bananera” el país que s’atrevira a aqueix tipus d’alteracions constitucionals…, no ens importa gens però, si el que pateix aqueix greuge és un immigrant sense papers.

     Aquest procés galopant d’agressió als immigrants a Europa s’ha paralitzat per no posar-se d’acord en els debats de les mesures a prendre entre els estats membres… però agafe’s a on puga!… el motiu de la paralització no ha estat l’evident injustícia de les mesures a prendre, sinó que aquestes mesures semblaven poc enèrgiques, insuficients, a diversos països de l’UE, i es neguen a signar a l’espera d’acordar actituds més contundents i restrictives. I en aqueix ardu debat, en aqueixa estratègia contra els immigrants es troba fent pinya el govern de l’estat. Consistirà en açò, el Pla estratègic de l’Aliança de les Civilitzacions que vociferava el senyor Zapatero?

     El terrorisme, la immigració, les estratègies preventives…, són els eufemismes que els estats moderns (sic) estem permetent per tal d’obrir esquerdes en les nostres societats democràtiques (sic) en les quals ja no creiem, per tal d’anar destruint la justícia i els drets de les persones i, el que és pitjor, amb el permís i l’aquiescència de tots nosaltres, de la societat civil… Com nosaltres no som immigrants… no ens afecta.

(seguirà)

 
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.