Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de juliol de 2009
0 comentaris

A qui corresponga (i 2)

El text del benicoletà (JMCP), que vaig penjar al bloc, venia a dir que hi havia presentada una denúncia contra l’alcalde de Benicolet, N’Antoni Pastor, per haver concedit una llicència il.legal a DESARROLLOS TOYMAR S.L., la imputació, segons la premsa i les dades facilitades a l’escrit del benicoletà era per falsedat documental i prevaricació.  Fa un dies el Magistrat-Jutge del Jutjat Contenciós-Administratiu número Quatre de València, Don Antonio López Tomás, arran del recurs interposat contra l’Acord del ple de l’Ajuntament de Benicolet, de data 9 de novembre de 2006, apartat 8é.- Concessió de Llicència d’obra a Desarrollos TOYMAR S.L., per a la construcció de 6 habitatges unifamiliars apariades i piscina al carrer Argelagar, ha fallat el que segueix:

 

“1.- DEBO DESESTIMAR Y DESETIMO el recurso contencioso-administrativo interpuesto por el procurador D. Alberto Mallea Catalá en nombre y representación de D. JORGE BATALLER ILARIO, contra el Acuerdo del pleno del Ayuntamiento de Benicolet, de fecha 9 de noviembre de 2006 apartado 8º.- Concesión de Licencia de obra a Desarrollos TOYMAR S.L. , para la construcción de 6 viviendas unifamiliares pareadas y piscina en C/ Engelagar.

 

2.- No efectuar expresa imposición de las costas.

 

Contra la presente sentencia cabe interponer recurso de apelación admisible en ambos efectos ante este Juzgado dentro de los quince días siguientes al de su notificación, a tenor de lo dispuesto en los artículos 81 y siguiente de la Ley 29/1998.”

 

Si tenim en compte que la imputació a l’actual alcalde venia conformada perquè hi havia aquesta denúncia presentada i no resolta encara, si tenim en compte que, amb aquesta sentència, el Magistrat-Jutge falla desestimar el recurs, encara que cap interposar recurs d’apel.lació, entenem que la imputació contra l’actual alcalde i secretari, des de la nostra humil coneixença dels temes judicials, no té cap sentit ja. Si és legal la construcció, la denunciada concessió o no de la llicència per a la construcció d’una piscina, en cas d’haver-se concedit, passaria a ser legal.

 

Respecte als altres fets denunciats al text del benicoletà –paral.lització de les obres d’un marge d’uns propietaris-, fetes les consultes adients, hem sabut que foren “aturades” perquè la concessió de llicència era per tal de reforçar el marge solament. I si mirem el que hi ha “aturat” vorem que hi havia feta més obra que la concedida per la llicència de l’ajuntament. I també procediren a enderrocar una antiga parada d’autobús, propietat de l’Ajuntament, sense cap tipus de permís nio llicència.

 

I m’agradaria acabar amb el fet afirmat per l’amic benicoletà que, “mentre arriba el dia d’anar a declarar al jutjat, a l’alcalde “li fan sopars i actes d’adhesió…”, no em consta que se li haja fet cap acte d’adhesió a l’actual alcalde. I si de sopar es tracta el mateix Toni Pastor reconeix que, abans de formar part de la llista del GIBE, alguna persona relacionada amb AIB va buscar-lo i el convocà a un dinar per tal d’oferir-li formar part de la llista d’AIB. I fins i tot recorda també algun que altre intent de trobar-se en un esmorzar per tal d’aconseguir un pacte de govern, un cop realitzades les votacions.

 

 

He volgut aferir aquest apunt perquè trobe de justícia deixar les coses clares… Bon vesprada.

PD: En les imatges adjuntes podeu veure la sentència núm. 407/2009
 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.