Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 de desembre de 2006
General
0 comentaris

A FAVOR DE LA PAU I LA FI DE LA VIOLÈNCIA

M’he aixecat matinet. He fet les feines que tenia programades. Anar a pel pa, llençar el paper al contenidor per al reciclatge, ocupar-me de la mare, etc. No he connectat la ràdio ni la televisió. Cap a les 12:30 h m’ha telefonat una amiga (Encarna) des de Callosa de Segura (la Vega Baja) per tal de felicitar-me aquestes festes i l’Any Nou. Hem parlat de tot un poquet. I arran d’una referència a Madrid, ha estat aquesta amiga qui m’ha comunicat l’atemptat a la T4 de l’aeoroport de Barajas i que, cap a les 4 de la matinada, havien executat el dictador Sadam Hussein. Clar han estat dos colps forts: primer, no esperava per a res que ETA tornara a atemptar i segon, pensava que el dictador seria ajusticiat el pròxim 2 de gener (com totes les informacions asseguraven). Quan hem acabat la conversa hem penjat el quadre del Jordi Albinyana. Ha quedat preciós a la paret on l’he col.locat. I, un cop acabat pràcticament el matí, he pogut connectar la televisió i m’he assabentat dels dos fets.

I què voleu que us diga? Podria dir moltes coses. Que si el PP haguera estat on li corresponia, que si el PP no haguera anat a una guerra sense trellat, que si el PP -ho sent, però ho dic com ho pense- no volguera treure "…" -escriuviu cadascú de vosaltres el mot- del procés de pau iniciat pel govern estatal… igual aquests dies haurien estat d’una veritable pau -com desitjava aquell Jesús de qui tant parlen alguns militants del PP i tant poc cas li fan al que deia-… no ho sé.

Per tot això i per molt més, DEMANE TRELLAT AL GOVERN PERQUÈ SÀPIA CONDUIR EL PROCÉS DE PAU PER TAL D’ACONSEGUIR LA PAU (NO CAL RES MÉS, PAU, PAU I PAU). I pel que fa a l’execució del dictador, és cert que avui el món té un dictador menys, però tenim més PAU per això? Crec que no. I, si no, temps al temps. Bona vesprada-nit.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.