Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

15 de setembre de 2007
3 comentaris

A CANAL 9 NI TENEN VERGONYA NI LA CONEIXEN (va pels directius i responsables de la casa, no els treballadors)

Sabeu que no mire Canal 9. Però quan hi ha algun fenomem plujós, tempestuós no ho puc evitar. I anit així ho vaig fer. Poseu Telenotícies9 (2a edició) i ja sabeu, quasi vint minuts parlant del temps: pluges, tronades, granís, etc. Que si el corredor mediterrani (es referien a RENFE… no sigueu malpensats) estava col.lapsat, que si a L’Alcúdia (Toni de L’Hostal no s’haurà ofegat -esperem-) havien recollit 160 litres, que si a Gandia (alcalde del PSOE), uns 100, que si a la part del sud del País (Comunidad… clar) també havia plogut amb força, que si a Novelda no podrien cremar les falles (allí les fan en aquestes dates), etc. Però no anomenaren ni digueren res de la ciutat de Xàtiva. El meu poble es troba a 21 km d’allí, per tant per a gent d’aquest indret del País ens era una informació fonamental -alguns esperaven familiars, amics, etc.) I avui llig al LEVANTE-EMV: "Una tromba de agua colapsa Xàtiva durante cuatro horas". Un vehículo quedó atrapado por el agua acumulada en el paso inferior (carretera d’Alzira), La policia cerró al tráfico el acceso subterráneo por las inundaciones (Carretera de Simat), Los tramos abiertos estos meses quedaron anegados al estar tapados los desagües (Ronda Nord) i Una averia en la Plaça de la Bassa deja sin servicio el centro de Xàtiva (Sense Electricitat). Açò són els titulars de primera pàgina del Levante-EMV. I Canal 9 sense dir-ne ni una, ni mitja, ni cap.

Si açò no és una vergonya… ja no sé què és la vergonya. Ara bé, si tenim en compte que Alfonso Rus (PP) és l’alcalde de Xàtiva i també president de la Diputació, igual entenem més del que hem dit.

Bon dia.

P.S.: La imatge és un carrer de Xàtiva


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. toni de l’hostal no es va ofegar perquè ahir estava nord enllà…’on diuen que la gent és neta: i noble, culta, rica, lliure…’. Hui si vens a Gandia t’ho contarà ell….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.