Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Tirar-se terra als ulls

Això de fer política, si es vol fer bé, s’ha de reconéixer que és difícil, perquè les crítiques s’han d’argumentar, i el personal pot parar-se a pensar si això que s’argumenta, en definitiva, no és més que tirar-se terra als ulls.

És el cas ara de la decisió de l’Ajuntament d’Ontinyent de comprar accions d’InfoTV. Jo, personalment, ho trobe molt encertat, i entenc que hi haja qui pense que hi haurà coses més peremptòries en què gastar-se els diners públics. Però les crítiques que des del PP s’han abocat sobre la iniciativa em semblen tristes. Perquè quasibé són un insult a la intel·ligència. Diuen que el consistori de la capital de la Vall d’Albaida està desbalafiant els diners públics, cosa discutible, ja ho he admés adés, però em sembla que el partit de l’oposició a Ontinyent no pot dir que amb aquesta compra s’està subvencionant una empresa "amiga, que és privada i il·legal". Si no ho he entés malament, amb la compra d’accions, l’Ajuntament d’Ontinyent passa a ser accionista de l’empresa, no exactament ‘subvencionadora’. Ara bé, del que no haurien d’haver parlat és de ‘manipulació informativa’. No cauré en la temptació de carregar-los el mort de Canal 9, és massa fàcil. Però ací a la Vall tenim exemples del respecte per la ‘llibertat d’expressió’ que tant proclamen i que tan poc practiquen. Les crítiques que estic comentant les he llegides a la premsa, atés que des del PP no ens envien cap informació a VilaWeb perquè no els agrada la nostra línia informativa, i encara tenim l’exemple de l’emissora de ràdio La Onda, a qui ni envien informació, ni el convoquen a les rodes de premsa, perquè tenen un altre mitjà que els resulta més amic.

Comprenc l’oposició del PP d’Ontinyent a l’arribada d’InfoTV a la Vall d’Albaida. Amb aquest nou canal comprovarem el que molts ja sabem: que el País Valencià no és només futbol, crims i ‘agua para todos’; que hi ha moltes veus diferents a la del PP; que existeix vida social valenciana; que hi ha més música que mai en català… És això el que els molesta? Potser, però per l’amor de Déu, que no usen excuses de mal pagador, que ja som majorets.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent