Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de setembre de 2007
2 comentaris

AIGUA I XIQUETS

Ahir, cap a les 18h30 procedia a dutxar-me perquè havia d’assistir al Sopar de Dinamització del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ comarcal a Bocairent (La Vall d’Albaida), acte sobre el qual cosa faré un post després. I em vaig trobar que no tenia aigua a casa. Vaig pensar que hi havia hagut una avaria, cosa rara perquè només passa, l’ajuntament avisa el poble, i ahir no s’havia avisat de res. Com que en la part de casa de ma mare tenim dipòsit, vaig poder afeitar-me i dutxar-me sense problemes. A l’hora prevista estava a punt i a Salem per replegar els germans Juli i Rafael Fenollar (actual regidor del Bloc). Per mòbil vaig avisar ma mare del que m’havia passat i fins aquest matí.

Aquest matí, sobre les 9h30 li he preguntat què se sabia de l’aigua i em contesta que tot el poble en té, cases, pisos, etc. Que tindrem una avaria i que a veure què féiem. Li dic que una avaria hauríem vist brollar aigua a dojo, que no havíem vist res d’això i que podia ser altra cosa: ens l’havien tancada unes "mans caritatives". Vaig al lloc de pas d’aigua i em trobe un xiclet al pany de la clau. Ja està clar. Agafe la clau i un estri per poder obrir. Estava oberta la caixeta que hi ha al carrer. I quan óbric em trobe amb el pastís. Me l’havien tancada. L’he tornat a obrir. I ja tenim aigua de nou. Vull pensar que ha estat una "malifeta" d’uns xiquets del poble. Ja sabem els pares estan massa ocupats per ocupar-se’n. Els avis ja fan prou si no donen més faena de la que poden fer. I els xiquets campen per on volen, quan volen i com volen pel poble. I alguna cosa han der fer.

No vull pensar -en absolut- que haja estat obra d’unes altres mans ‘més madures’ com a venjança d’algun fet denunciat en aquest bloc. Preferesc no pensar-ho. No em van a callar. I diluns informaré el sr Alcalde del fet.

Bon dia. 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Un amic, sabent el que em va passar fa uns anys, quan una política que tu saps va fer mans i mànigues per aconseguir que em tiraren de la feina (i llavors va ser just quan em van donar la millor oportunitat…), ha arribat a dir-me -de conya- que bo seria saber d’on han vingut els virus que han fet malbé el meu ordinador…

    Ves espai, Àngel.Vigila a banda i banda abans de creuar el carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.