Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 d'abril de 2007
Sense categoria
8 comentaris

LES ELECCIONS AL MEU POBLE

Com us deia fa uns mesos, les llistes locals al poble de Benicolet (la Vall d’Albaida) no han presentat moltes sorpreses (pel que fa al nombre, sí a les persones que les integren). Finalment, les veïnes i veïns del poble podran elegir entre tres candidatures: GIBE, PP i AIB. De les tres candidatures presentades dues ja conformen l’ajuntament ara: PP (4 regidors) i GIBE (3). Les anteriors eleccions hi hagué dues candidatures més: BLOC i UV. La del BLOC fou enpçalada per mi. No accedírem a l’ajuntament per 4 vots. Sí, he llegit bé. 4 vots foren els que impediren que hi haguera una opció diferent a l’ajuntament i una alcaldia progressista i (en part) nacionalista. Però això ja és història.
De les tres candidatures presentades us puc dir el que segueix: La del PP és, amb alguna cara renovada, més del que són. No vaig a dir res més. La d’AIB (Agrupación Independiente de Benicolet) ve a ser un pseudopepé. Qui l’encapçala sempre ha estat al costat (i segueix estant-ho) del PP. Però en pobles xicotets (i grans també) ja sabeu què passa. El cap de llista ve a ser, segons alguna gent del poble, un Beslusconi. Ja us podeu imaginar… Del PP sí vull dir una coseta: el núm. 3 és  Salvador Ferrando Francés. El nom igual no us diu res. Però si us dic que és germà d’Antoni Ferrando Francés, catedràtic de filologia de la Facultat del mateix nom de la Universitat de València, membre de l’AVL i de l’IEC, igual us quedeu sorpresos. Ja sé que la família no es tria. Però què voleu que us diga. Tenir un germà al PP i presentar-se a les eleccions… com que no lliga en el cas del Toni Ferrando, i més amb les que ha fet i fa, de moment, el PP.
I finalment, tenim la llista del GIBE (Grup Independent de Benicolet). La llista del GIBE és la que té el meu suport. El núm. 4 és un militant del BLOC i és la gent del poble que millor pot fer les coses. Per tant, des d’ara i ací anuncie el meu vot al GIBE (a les locals)

I, pel que fa a mi, us haig de dir que no he volgut tornar-me a presentar al poble per diverses raons. Totes elles, al meu entendre, molt justificades. Però sí que vaig a les llistes electorals pel BLOC al poble d’Alfafar. Vaig de núm. 3. El meu compromís pel País no podia deixar-lo de banda. I m’he posat al servei del partit per a la llista que consideraren oportú. I això és tot.
A continuació us penge el nom de les tres llistes i els candidats que les integren.

BENICOLET

1. PARTIDO POPULAR/ PARTIT POPULAR – PP

1 ENRIQUE VALLE ALFONSO
2 MARIA TERESA PRATS CATALA
3 SALVADOR FERRANDO FRANCES
4 JUAN HILARIO MARTINEZ PRATS
5 TANIA MARIA CLIMENT UREÑA
6 MARIA ELOISA CATALA VIDAL
7 MATEO PRATS PRATS
S1 JUANA SIGNES CANO
S2 MIGUEL CATALA CATALA
S3 MARIA AMPARO CATALA CATALA

2. GRUP INDEPENDENT DE BENICOLET – GIBE
1 ANTONIO PASTOR PEREZ
2 FERNANDO JOSE CLIMENT ARANDA
3 MARIA ENCARNACION CLIMENT BOSCA
4 SALVADOR GREGORI CATALA
5 JOSE MIGUEL CANET PEREZ
6 ROSA ANGELES SANTOSJUANES ESTORNELL
7 JUAN ELISEO CATALA CATALA
S1 CAROLINA SANJUAN CLIMENT
S2 MIGUEL ANGEL CATALA CLIMENT
S3 DAVID ALBORCH SANJUAN

3. AGRUPACION INDEPENDIENTE DE BENICOLET – AIB
1 JOSE SANTAMARIA PRATS
2 JUAN MATEO PRATS PRATS
3 SANTIAGO ALONSO BENAVENT
4 ERNESTO PRATS PEIRO
5 DEREK MICHAEL MERRITT HOLMAN
6 ANTONIO FERRANDO CATALA
7 CESAR CLIMENT PRATS
S1 MYRIAM ROTH LEHOUX
S2 IVANA SANTAMARIA PRATS
S3 ANA MARIA PRATS CATALA


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. que no aconseguires, per quatre vots, ser regidor. Estic segur que hagueres intentat fer propostes positives pel poble. Ah, pel que expliques d’Alfafar… em sap greu, però  supose que és una llista fantasma -que es fa amb gent de fora del poble-, cosa que en el fons no serveix de res. Més val no presentar cap llista que fer-les així. Els d’Esquerra Unida han fet això a Almassora, hi haurà candidatura, però amb gent de Castelló…i ERC… en part han fet la mateix, però l’han omplida amb catalans.

  2. És una llàstima el que dieu… A Alfafar hi ha gent que haguérem estat disposades a formar part de les llistes del Bloc… Gent del poble, jove i amb ganes que les coses canvien. No sabia que la cosa anava tan malament. Ara ja entenc per què és pràcticament el Bloc és tan poc visible pe ací…

  3.   Seguisc amb cert interés els comentaris del teu blog Àngel i com pots comprovar el meu germà va en la candidadura de l´AIB,  perquè ixe al que tu no t´atreveixes a nomenar directament "Berlusconi", és a dir José Santamaria Prats, Balica, ens  va demanar ajuda per a la seua candidatura i jo, després de parlar i debatir amb ell i amb el meu germà la vam considerar una candidatura, en principi, recomanable.Saps per què? dons perquè resulta que si no fora per eixe "Berluscconi",  Benicolet ja no seria Benicolet, sino un niu d´especuladors, de corrupció urbanística i d´estafa continuada plasmada en la venda – i destrucció- del seu millor patrimoni natural i social, la serra, a una constructora que anava pagar més de 30 milions d´euros als qui amb mentires i connivéncies polítiques l´han comprada als veïns per infinitament menys amb la intenció de construir un PAI , de fins a 7000 cases i camp de golf- vs espai que no t´agafen en un pai-.

         Tú vas publicar el en teu blog la notícia del  denuncia del possible cas de corrupcio urbanística aparegut en premsa el 27 de desembre de 2006. A part d´això, que has fet tu i el teu partit per evitar la corrupció urbanística a Benicolet? Àngel? No tan imforma´t els dos membres de la teua llista que són regidors del GIBE que qui t´escriu porta 5 anys recabant informació, com a afectat d´un pla urbanístic que destruia sa casa i com a benicoletà, que jo he parlat i mostrat informació a ells dels fets denunciats i que no han fet cas i han rebutjat parlar-ne amb mi o preguntar a l´alcalde? Saps que ells sabien que hi havia en marxa una pilotada urbanística, tal i com consta en les sessions plenàries, i no només no  s´hi han oposat, sinó que l´han  justificada i recolzada i tú i el teu partit que heu fet? avalar la seua llista i fer una coalicio amb ells?

     Saps que ells  van aprovar l´apertura  irregular i il.legal de carrers des de l´entrada del poble fins a la costera amb  un cost de més de 625000 euros i un benefici per a l´aquitecte-redactor del projecte de 125000 euros, sense que ningú dels veïnat afectats en sabera res?. Saps que qui escriu conjuntament amb els veïns del carrer Sant Vicent hem obtingut la informació i hem aturat l´execució d´aquesta barrabassada urbanística a través d´advocats i amb un cost en temps, preocupacions i diners propis degut a l´actitud del tècnic, de l´alcalde i també de "l´oposició" del Gibe que no s´hi ha oposat a res? És a dir Angel, l´oposició hem segut nosaltres, els afectats per la política urbanística municipal que ens hem hagut d´espavilar i buscar-nos amb els nostres recursos qui defensara els nostres interssos i els del oble en el  seu conjunt, ja que tots  sóm afectats, degut a què tot era irregular i il.legal.

     On estava l´oposició?, Qè han fet? Demetrio, Fernando José i Jose Miguel quins interessos han defensat? eixa gent del poble amb la que tu pactes, són els qui defensaran què, de qui? Àngel?  Qui escriu i "Berluscconi", sobretot ell, conjuntament amb altres alfectats en hem jugat els diners, molts madecaps i la dignitat que l´actual ajuntament de Benicelat ens volia prendre en benefici d´uns pocs-  i d´ells?, per tal de que s´acomplira la llei  i no es malbaratara el patrimoni històric i mediambiental de Benicolet. Però que ha fet el teu partit?.., i tu? criticar per criticar? parlar des del prejudici o mirar ,com l´oposició, també cap a un altre lloc?

     A Benicolet i altres pobles en  eleccions miniciplas, més que en funcio de la ideologia es mira a les persones i el que fan, han fet o han deixat de fer  i ixe al que tu titlles de "Berluscconi" ha denunciat situacions i formes d´actuar per part de l´Ajuntament de Benicolet en ple i dels seus tècnis i empleats que són  tan greus i amb tantes proves, Àngel,  que la FISCALIA ANTCORRUPCIÓ  està invetigant-los,als fets i a ells, i mira  els tècnis denunciats ja no hi són i  a ixe que tu nimenes "Berluscconi"  no l´investiguen, ni tan sols li han contestat o han, heu volgut, debatir  amb ells les seues denúncies i/opropostes.

      Personalment,  crec que tots ens meresquem el benefici del dubte  i una oportunitat per a demostrar el que som i valem per al regiment de la cosa pública, per això en una jornada de reflexió com  la de hui, crec que hauries de reflexionar sobre qui és el Berluscconi i qui és el Zaplani, el Russi i el Fabri? Qui ha actuat com a tal? és a dir,  Qui ha actuat des de la  prepotència, la sobèrbia, la mentida la irregularitat el càrrec pulic i   amb l´objectiu de beneficiar-se´n personalment, ells i  la  banda que els dona suport, actuant de  mala fe i de forma caciquil per tal de mantenir-se en el poder? Àngel? Reflexiona Àngel, reflexiona Bloc Nacionalista Valencià de Benicolet,  refelxionem tots i pensem que ha fet cadascú i qui podrá fer  el millor per al nostre poble de Benicolet que ja no caga en un perolet.

  4. Ángelito, bonico, soc com tu em dius "Beslusconi", encara estic esperant que en contesteu  tu e ixe mesclat de candidatura que porteu entre mans,sobre el debat que vaig proposar en l¨anjuntament el dia 10/05/2007 per a realitzarlo davant del poble o davant  la televisió.

    En la contestació de Mario, crec que ja ten ha dit prou , i cuant tu vuigues ,en directe jo ten diré més.

    I si no sabies el  meu nom, en diuen José Santamaria Prats, fill de Fransisco y de Neus, i també en diuen Pepito o Pepet i altres per el apodo sempre man conegut per Balica el del Benicolet.

  5. Seguisc amb cert interés els comentais del teu blog, Àngel, i com pots comprovar el meu germà, Cèsar, figura en la candidatura de l´AIB, perqueè eixe al que tu t´atreveixes a nomenar directament "Berlusconni, és a dir José Santamaria Prats, ens va demanar ajuda per a la seua cnadidatura i jo, després de parlar i debatir el tema amb ell i el meus germà la considerem una candidatura, en principi recomanable.Saps per què?, doncs per què si no fora per eixe al que tu consideres Berlusconni, Benicolet ja no seria Benicolet, sino un niu d´especuladors, de corrupció urbanística i d´estafa continuada plasmada en la venda i destrucció del seu millor patrimoni natural i social, LA SERRA, que anava a ser venuda a una constructora disposada a pagar més de 30 milions d´euros als qui, amb mentides i connivéncies polítiques l´vien comprada als veïns per infinitament manys amb la intenció que l´Ajuntament requalificara aquest espai d´especial protecció per tal de plantejar un PAI  de fins a 7000 vivendes i  "Camps" de golf. Ves espai que to t´agafen en un PAI. Tu vas publicar en aquest blog la notícia de la denúncia del possible cas de corrrupció urbanística a Benicolet, aparegut en premsa el dia 27 de sesembre de 2006. A més d´això què heu fet tu i el teu partir per  evitar la corrupció urbanística a Benicolet? Àngel, no te n´han dit res els dos membres de la teua llista que són regidors del GIBE que qui escriu porta 5 anys recabant informació, com a afectat d´un pla urbanístic que destruia sa casa i com a benicoletà que jo he parlat i mostrat informació al GIBE dels fets denunciats i que no han fet cas, han rebutjat parlar-ne amb mi  o plantejar cap pregunta  o qüestió a l´alcalde sobre el tema. ¿ Saps que ells si que sabien que  hi havia en marxa una pilotada urbanística, tal i com consta en les sessions plenàries, i, no només no s´hi van oposar sino que l´han justificada i recolzada,¿ i tu i el teu partir que heu fet? Doncs heu avalat la seua llista i heu fet una coalició  amb ells.¿ Saps que ells  no es van oposar a l´abertura irregular i il.legal  de carrers des de l´entrada del poble fins a la costera amb un cost, segons el projecte, de més de 625000 euros i un benefici per a l´arquitecte-redactor de 125000 euros? sense que ningú del veïnat afectat en sabera res ni se li demanara oponió?. ¿Saps que qui suscriu, conjuntament amb tots els veïns del carrer Sant Vicent, excepte el Regidor del GIBE- tambe veaí afectat-, hem obtingut la informació i hem aturar l´execucuó d´aques ta barrabassada unbanística a través d´advocats i amb un  considerable cost en temps, preocupacions i diners degut a l´actitud del tècnic municipal, de l´alcalde i de l´oposició del GIBE que no s´hi ha oposat a res ni ens ha fet el més mínim cas?. És a dir, Àngel, l´oposició  hem estat els afectats per la política urbanística municipal que ens hem hagut d´espavilar i buscar-nos amb els nostres recursos qui defensara els nostres interessos i els del poble en el seu conjunt, ja que tots som afectats en la mesura que tot era irregular, enganyos i  il.legal,  i a més a més es trancava la trama urbanística del poble en benefici de qui?. ¿Què han fet Demetrio, Feranado José i Jose Miguel? Els interessos de qui han defensat? Aquesta "gent del poble" com tu dius i amb qui el teu partit pacta són els qui defenssaran què?, de qui? Àngel?. Jo i Jose Santamaria, sobretot ell i altres alfectats ens hem jugat  els diners,  molts maldecaps i la nostra dignitat de ciutadans de Benicolet havent de recurrir a la justícia per tal que s´acomplira la llei i  no es malbaratara el patrimoni històric i mediambiental de Benicolet. Tanmateix, però què ha fet el GIBE?, ¿i el teu partit?….i tu?, criticar per criticar?, ¿parlar des  la desinformació? o, el que és pitjor, des del prejudici? o fer com l´oposició, mirar cap  a  un altre lloc? En eleccions municipals, més  que la ideologia, el que compta són els programes i, sobretot, les persones; els que fan, han fet o han deixat de fer i eixe a qui tu nomenes Berlusconni ha denunciat situacions, fets i formes d´actuar des de l´Ajuntament de Benicolet d´una gravetat tal i amb unes provesde magnitud tal  que han impulsat a la FISCALIA ANTICORRUPCIÓ  a investigar el personal i el membres de la corporació municipal. De moment  els tècnics acusats ja no hi són i la serra s´ha salvat i dubte que mai es puga tornar a assaltar d´aquesta manera per part d´especuladors i destructors de la natura en benefici propi. Tanmateix a José Santamaria no l´investiguen, els acusats per ell no li han constestat, ni tan sols han o heu acceptat debatir amb ell  les seus denúncies i/o propostes. Personalment, crec que tots ens meresquem els benefici del dubte i una oportunitat per a demostrar el que som i valem  per al regiment de la cosa pública. El PP i el GIBE han tingut la seua oportunitat i mira com està el poble i l´Ajuntament: desconfiança, mentides, possible corrupció i enfrontament. Per tot açò Àngel en una jornada de reflexió com la de hui crec que hauries de repensar-te qui és i qui ha actuat com un Berlusconni, com un Zaplanini, com un  Russini o un Fabrini. Qui ha actuat des de la prepotència, la sobèrbia, la mentida? Qui ha actuat de  mala fe amb enganys, defugint la seua responsabilitat, recurrint al caciquisme per tal de mantenir-se en el poder i  fent ús del càrrec públic amb l´unic objectiu de beneficiar-se´n a costa dels ciutatdans a qui diuen representar i servir. Informa´t i reflexiona Àngel, que reflexione també el Bloc Nacionalista Valencià de Benicolet, reflexionem tots i pensem  què ha fet cadascun dels candidats i tal vegada així esbrinem millor qui es troba en disposició d´aportar el millor per al nostre poble i els seus ciutadans. Per què Benicolet, Àngel, ja no caga en un perolet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.