Sant Antoni Ma Claret

Celebrem la festa d’aquest bisbe missioner i fundador dels Claretians (Fills de l’Immaculat Cor de Maria) avui, 24 d’octubre.  El meu bon record de la figura d’aquest sant ve dels tres cursos que vaig cursar als Claretians de Xàtiva abans que es vengueren el col.legi i abandonaren Xàtiva en la dècada dels 70 del segle passat. Elevem una pregària el dia del seu sant per tal que ens ajude a superar aquesta pandèmia que ens duu a tots de cap. Lloat siga Déu!

Quant a valldalbaidi

Valldalbaidí, professor de llengua i literatura catalanes (així ho diu el meu títol administratiu) malgrat el que diga el PP, fa molt anys que treballe en aqueixa cosa que uns volen que siga educació i altres ensenyament, i jo ja no sé el que és. 
Aquesta entrada ha esta publicada en ARTICLES, CULTURA, EDUCACIÓ, PERSONAL, POLÍTICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.