Lluís Llach, Escac al destí, Univers

Escac al destí és la darrera novel.la que escriu Lluís Llach. Abans havia escrit Memòria d’uns ulls pintats, Les dones de la Principal i El noi del Maravillas. Les seues novel.les han tingut un gran èxit i han estat traduïdes a diverses llengües, entre altres el castellà i l’italià. Amb aquesta darrera novel.la deixa el tipus de novel.la que havia fet fins ara i s’apropa a la intriga ambientada en un regne medieval imaginari.

Com podem llegir a la contraportada: Un crit en la foscor passa desapercebut al castell. L’endemà es descobreix un cadàver, la identitat del qual pot fer trontollar la dinastia del regne de Magens. I a fe que és cert. El llibre t’atrau des del primer paràgraf i no et deixa fins la darrera frase. El crim serà investigat pel jove prevere Orenç…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *