EL CEL A LA TERRA

És el títol del llibre que En Joaquim Iglesias Aranda ha publicat a Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Duu un subtítol Reflexions d’un capellà de barri. L’autor, nascut a Montemolín (Badajoz) va estudiar Teologia a Barcelona i es va ordenar de prevere l’any 1987. Ha sigut rector i vicari de diverses parròquies. Té una gran passió per la comunicació que comparteix amb la tasca de capellà. Avui és rector de la parròquia de Sant Fèlix Africà, a Barcelona i delegat de Càrites a l’arxiprestat del Poblenou.

El llibre consta d’un pròleg de Montse de Paz i tots els articles o reflexions els acull en un títol molt indicador del contingut del llibre La Gosadia de Creure. I De les reflexions que podem llegir destaque aquestes:

Déu és bellesa

Més enllà de la mort

La pregària i la llibertat

Ideologia i veritat

El sacerdoci, vocació d’amor

Jesús, l’amic sempre present

Déu ve de vacances

Viure en l’esperança

L’adultesa cristiana

Cap somriure

i un Déu enamorat.

Ens submergim en la vida d’una parròquia. És una reflexió sobre els reptes de la comunitat. Li preocupen els bancs buits i la fredor que es respira en certes litúrgies. El llibre pretén desvetllar la consciència de missió a les comunitats cristianes. Els capítols revelen una inquietud pastoral i una profunda vida interior. Convida a l’acció i a la contemplació, fent especial èmfasi en el silenci i la intimitat amb Déu.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *