Missa en la Diada Nacional de Catalunya

 

 Missa en la Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre de 2020, 2/4 de 10 del matí

 

Seguiu-la per Montserrat TV

 

Donant continuïtat a una tradició més que centenària, la Lliga promou cada any una missa l’onze de setembre, en sufragi i acció de gràcies pel defensors de les llibertats catalanes i per tots els patriotes que han lliurat la seva vida al servei de Catalunya.

 

Enguany no es farà la celebració pública a Santa Maria del Mar com era habitual.

La missa es farà a Montserrat sense l’assistència de fidels. Presidirà el conseller de la Lliga i monjo de Montserrat Josep Miquel Bausset  i serà retransmesa per Montserrat TV.

 

Davant l’augment del risc de rebrot de l’afectació del Covid-19 s’ha considerat més adient celebrar-la d’aquesta manera. Tot i que els actes religiosos estan permesos amb un 33% d’aforament a Barcelona, la Lliga ha preferit no motivar trobades socials ni fomentar desplaçaments durant aquests dies. Només una petita representació de la Lliga assistirà a la missa de Montserrat per col·laborar en la litúrgia.

 

A través de l’emissió de l’Eucaristia per internet (https://abadiamontserrat.cat/montserrat-tv/) s’ofereix a tothom la possibilitat d’unir-se virtualment a la pregària pel país i acció de gràcies per les persones que l’han servit amb especial dedicació.

 

Barcelona, setembre de 2020.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *