Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de juny de 2020
0 comentaris

L’Espanya Buidada s’organitza per a exigir un pacte d’estat (i II)

Per a millorar el funcionament de la Revolta de l’Espanya Buidada han pres la decisió de crear una comissió coordinadora, que estarà formada per 20 representants de les organitzacions i col.lectius d’Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Extremadura, Galícia, Navarra i La Rioja. A més d’estes regions, representades a través de les seues organitzacions territorials, en la nova Comissió coordinadora, anomenada E-20, participaran representants d’associacions o col.lectius d’àmbit nacional. Per a això tenen un pla de treball que els durà durant el pròxim trimestre que territori a territori vaja organitzant la seua pròpia coordinadora provincial i autonòmica.

Per a continuar amb la reivindicació d’un Pacte d’Estat pel reequilibri territorial i la repoblació, han acordat sol.licitar una reunió amb tots els diputats de l’Espanya Buidada per a cercar el seu compromís, i continuaran amb la ronda d’entrevistes abans de les darreres eleccions amb tots els partits o grups polítics amb representació parlamentària per a explicar-los directament la problemàtica de l’Espanya Buidada i les seues possibles solucions.

Les plataformes han debatut sobre el pas que ha donat Teruel Existe aquestes eleccions, valorant molt positivament l’experiència de l’Agrupació d’Electors en l’ultim procés electoral i els seus resultats, i  se li ha demanat als seus parlamentaris que assumisquen la representació de tota l’Espanya Buidada en el Congrés dels Diputats i en el Senat.

També s’ha acceptat la proposta d’organitzar un Congrés sobre Despoblació en què puguen participar especialistes nacionals i internacionals de prestigi, per a poder analitzar el gran problema de desequilibri i despoblació que pateix gran part dels territoris del país, plantejar mesures efectives i conéixer casos d’èxit de què es pot aprendre.

Per primera vegada les plataformes de l’Espanya Buidada s’han reunit en el medi rural, a Navas de Cameros (La Rioja), on han sofert el problema de la manca de cobertura mòbil i accés a internet, una manca que tenen molts pobles i que limita totalment les seues oportunitats de desenvolupament. Han conclòs les reunions acordant  que la pròxima trobada la tindran a final del primer trimestre de l’any 2020 i tinga lloc en la província de Jaén, un altre dels territoris de l’Espanya Buidada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.