LLIBRES I LECTURA

Com ja sabeu, de tant en tant, faig algun apunt en què recomane la lectura dels llibres que vaig llegint. I ara en teniu un ací:

Nikos Kazantzaki, El Crist de nou crucificat, Grup del Llibre, Barcelona, 1982. Era un llibre que no havia aconseguit passar de les deu primeres pàgines i la recent Setmana Santa l’he llegit ja complet. En aquest enllaç trobareu més informació sobre el llibre.

Santiago Posteguillo, Yo, Julia, Editorial Planeta, Barcelona, 2018. Aci en trobareu més informació.

Benet Farré i Lloreta, Tres monjos de Poblet, Valls, 1991. En el llibre s’explica la vida de Sant Bernat, màrtir a Alzira, de l’Abat Bartomeu Conill i de Fra Pere Marginet.  És un llibre de fàcil lectura i molt amé. De veritat si teniu l’oportunitat de llegir-lo feu-ho.

Josep Alegre, abat, Cartes de l’Abat des del Monestir, Publicacions Abadia de Poblet, Poblet, 2012. Són diverses cartes que l’Abat Josep adreça a coneguts seus i que fa públics com a forma d’aproximar l’orde monàstic al públic en general. M’agradat foça,

Lluís Martínez Sistach, Un cardenal es confessa, Proa edicions, Barcelona, 2017. Són les confessions a partir d’una entrevista llarga amb el periodista Jordi Piquer Quintana. També en recomane la lectura.

Alexandre Masoliver, L’arxiu President Tarradellas, a Poblet, Publicacions Abadia de Poblet, Poblet, 1981. Ací trobareu més informació sobre l’arxiu.

I finalment, de Vicent Baydal, Del Sénia al Segura, Breu història dels valencians, Edicions Drassana, 2018. Com ja indica el títol és la visió dels valencians de Vicent Baydal. Molt amena de llegir i il.lustrativa al mateix temps. Ací teniu més informació del llibre.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *