El municipalisme (III) A mode d’avaluació

El conflicte d’interessos: Públic-Privat. Com tots sabem els municipis són l’espai de trobada on es donen cita i es barregen, els interessos privats i l’interés general: el planejament urbanístic, la privatització de serveis públics, abastiment d’aigua o d’energia, l’arreplegada i gestió dels residus urbans, creació d’infraestructures enormement cobejades per les grans corporacions (Urbaser, FCC, OHL, ACS, EULEN entre altres) i, generalment, potencials adjudicataris per la seua oferta a la baixa en els pressupostos. Aquestes corporacions entren en conflicte d’interessos amb les necessitats socials de l’habitatge, polítiques d’ocupació digna, salut pública i universal, la mobilitat, la protecció social i garantia de rendes.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *