DIA DE LA VISIBILITAT BISEXUAL

Bon dia companyes i companys,

Des de Lambda volem informar-vos que, amb motiu del Dia de la Visibilitat Bisexual, durant tota la jornada d’avui, iniciem la campanya #TrencantBiMites. Es tracta d’una bateria d’imatges on, aprofitant la data d’avui, 23 de setembre, treballem per aconseguir eliminar la bifòbia que pateixen les persones bisexuals al llarg de la seua vida.

Per això, les persones de Lambda vos convidem a participar i compartir aquesta campanya i a denunciar, junt amb nosaltres, l’estigmatització i invisibilització que pateixen les persones bisexuals.

A continuació podeu consultar tant el material que estem distribuint, com l’enllaç a la campanya sencera, que pot consultar-se a la nostra web i el manifest amb les reivindicacions d’aquest 23 de setembre, dia de la visibilitat Bisexual.

Gràcies!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *