Quan veges la barba de ton veí pelar, posa la teua a remullar (i II)

Els xinesos no destaquen per unes barbes de qualitat. Normal, són barbes made in Xina. Els ix una borrissol fi, un bigotet de damisela. Els xinesos són de bigotet escanyolit i llarg però no frondós.

A l’estat Espanyol hi ha molt bona cella. Recorde un senyor que tenia les celles tan frondoses que, si se les pentinava cap arrere, podia fer-se una coleta. Aquesta cella espanyola, espesa, quan plou, fa cortina davant dels ulls.

Quan arribem a certa edat passa una cosa molt curiosa. Ens comencen a eixir pèls de les orelles i del nas com si aqueix pèl estiguera dins del cap i necessitara eixir-ne. Són les males herbes de la cara. Amb aqueix pèl dur que ix de l’orella, he vist fabricar-se unes trenes com les de Pipi Calcesllargues, inclús reclusos veterans intenten fugar-se nugant els pèls que els ixen de les orelles als barrots i despenjar-se de la façana.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *