7 d’abril de 2017

Tal dia com aquest de hui naixia a Benicolet (la Vall d’Albaida) aquest que escriu aquest apunt. I fa 60 anys des d’aleshores. Ahir vos saludava amb el psalm 100 i hui ho faig amb una cançó de Lluís Llach. Molt@s m’heu felicitat a través dels diversos mitjans de comunicació que tenim a l’abast i en persona. Des d’ací vos done les gràcies.

I si faig aquest apunt és perquè hui a més de fer anys m’he jubilat de professor de secundària. Han estat uns 36 anys i algun meset els que he dedicat a aquesta tasca. He tingut moments molt bons i altres de no tan bons.

Sent o note uns certa inquietud (no sé si podria fer ús d’una altra paraula), en pensar que ja no entraré en cap aula. Penseu que una faena feta durant més de trenta-cinc anys deixa un cert pòsit dificil d’oblidar.

Bé, ja m’he jubilat i us en faig partícips.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *