Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

26 d'abril de 2014
0 comentaris

Mare de Déu de Montserrat (Abadia de Montserrat, nota de premsa)

Avui dissabte, 26 d’abril, a les 19.30h, tindrà lloc al Saló Sant Jordi de l’Hostal Abat Cisneros la inauguració de l’exposició Un ara mateix… per sempre, que la Comissió Memorial Bisbe Joan Carrera de la Parròquia de Sant Isidre de L’Hospitalet de Llobregat ha dedicat al que va ser bisbe auxiliar de Barcelona Joan Carrera i Planas, traspassat el 3 d’octubre de 2008. A l’acte prendran part el president de la Generalitat, Artur Mas, el P. Abat Josep M. Soler i l’expresident Jordi Pujol, i també comptarà amb una breu intervenció musical de la Capella de Música de la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona.


Després de la inauguració de la mostra, a les 22h començarà a la Basílica de Montserrat la tradicional Vetlla de Santa Maria, que presidirà l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, i que es podrà seguir per Montserrat Ràdio (100,6FM /www.montserratradio.cat), Ràdio Estel (100,6FM) i Montserrat TV (www.montserratcomunicacio.cat).

 

Cal recordar que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya po­sa a disposició dels pelegrins un tren cremallera especial, de baixada, del Monestir a l’estació de Monistrol-Vila, quan finalitzi la Vetlla. La sortida de l’estació del Monestir de Montserrat serà a les 0.45h de la nit del dissabte al diumenge 27 d’abril. Més in­formació d’horaris del cremallera a www.fgc.cat i www.cremallerademontserrat.cat.


I diumenge 27, a les 11h, tindrà lloc la missa de la Solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat, que presidirà el P. Abat Josep M. Soler. Aquesta eucaristia es podrà seguir en directe a través de les TV locals de la Xarxa Audiovisual Local (www.xal.cat), a les quals s’ha incorporat El Punt AVUI TV (que ocupa les antigues freqüències de TDT del desaparegut Canal Català). També es podrà veure per Montserrat TV (www.montserratcomunicacio.cat) i per Montserrat Ràdio (100,6FM /www.montserratradio.cat). En finalitzar la missa començarà la tradicional ballada de sardanes a la Plaça de Santa Maria, amb la Cobla Triomfal d’Igualada.

Finalment, recordar que diumenge, com cada 27 d’abril, el Museu de Montserrat té entrada gratuïta. L’horari de visita és de les 10 a les 18.45h.

 

La nota de premsa completa es pot descarregar clicant a http://abadiamontserrat.net/Dossier/Noticies/27abril2014.doc

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.