Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

5 d'agost de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Festes al meu poble (1)

Com és tradicional, en arribar els primers dies d’agost el meu poble -BENICOLET (la Vall d’Albaida- celebra les seues festes patronals. Les fem coincidir amb el primer diumenge del mes.
Avui és la vespra. Els actes a destacar són:

A les 20:00 h l’entrada de Moros i Cristians.
A les 22:30 h acte d’inici de les Festes a càrrec de l’Ajuntament i Festeres i Festers del Crist.
A la 1:00 h (de la matinada) actuació de l’orquestra Límite.

Aquests són els actes per al dia de la vespra.

Que ho passeu molt bé totes i tots els que hi assistiu.

Encara que no tinga relació amb el tema de què escriu a dalt, vull dir que les paraules del professor agredit a la ciutat de València i en coma actualment foren, segons la família, que havia estat agredit per un alumne. I jo me’l crec més a ell que a la veu autoritzada de la conselleria. No voldria que fóra així. Però de promeses i altres coses ja en sabem massa. Bon dia


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. M’ha fet gràcia que fossis de Benicolet. Els sogres d’un amic de mon pare ho èren i de petit amb tots plegats hi vaig anar uns dies durant dos anys per festes. Recordo que, en broma, li dèiem Benicollons, al poble, amb accent valencià és clar. Recordo que la orquestra de la festa tocava Los Pajaritos i vinga a ballar. Feia molta calor i als matins els petards eren impressionants. Em va quedar gravada la pilota valenciana jugada en aquells carrers estrets. I també recordo que jugàvem amb nois (xiquets) d’allà que ens dèien que allà havíem de dir que es parlava valencià. I tant que el parlàvem.
    En fi, records (sense importància) de nens.  

  2. Me n’alegre molt (dels teus records). No sé a qui et pots referir. Ja saps que el poble és xicotet. Si em donares més dades (per correu) ho podria esbrinar (com a cuiriositat). Molt bo això de BENICOLLONS… de veritat… no ho havia escoltat mai…
    Ara, una cosa, si tornares avui, no ho reconeixeries. Els petards de la "despertà" a què fas referència ja no són el que eren. Avui no n’hem tingut a la "despertà".
    Bon dia…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.