Una altra mala notícia

Acabe d’entrar a vilaweb i he llegit que aquest matí ha mort el periodista Toni Mestre víctima d’un càncer que arrossegava feia temps. Ahir mateix feia un comentari al voltant de les males notícies que ens dóna la xarxa arran de la mort de la mare d’un conegut (Paco de l’Olleria). I avui torna altra vegada la xarxa a fer-nos partícips de la pèrdua d’aquest gran period¡sta, capdavanter en la ràdio en la nostra llengua ací al País Valencià. No en conec la família. Sé que la pèrdua de persones tan valuoses no tenen consol. Però no encerte a dir altra cosa. Cada curs utilitzava alguna de les seues columnes al Levante-EMV a classe de 2n de batxillerat per tal de treballar el comentari crític de l’assignatura de valencià. El curs que ve no ho podré fer. Descansa en pau, Toni. I, des d’on estigues, tira’ns una maneta en la lluita diària perquè ens farà molta falta. Bon dia, per dir alguna cosa

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *