Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 de març de 2012
0 comentaris

Camps: rei ndel món (Levante-EMV), per Josep Lluís Bausset

Josep Lluís Bausset

Estoy más preparado que nunca para ser presidente de la Generalitat o del Gobierno», ha declarat el senyor Camps a una revista de moda, com no podia ser d´altra manera. I és que Camps, en sap molt de moda i de vestits. Els valencians no sabem quina gran personalitat i qui polític tan extraordinari és. Tot un expresident, que hauria de tornar a ser president de la Generalitat.
Però no només això. Hauria de ser també president del Govern espanyol i de la Unió Europea. Més encara: igual que hi ha una Unió Europea, hauria d´haver també una Unió Mundial, integrada per tots els països del món i així proclamar a Camps (tan ben preparat com està) president del món. O millor encara: rei del món. Que són Obama, Rajoy, Sarkozy, Cameron o la reina de la Gran Bretanya al costat del nostre Camps? Res de res!
A més, ja des d´ara propose la candidatura de Camps per al Premi Nobel d´Economia, ell que ha gestionat tan bé els diners de la Generalitat! Gràcies a ell ja no hi han aturats al nostre país, ni llistes d´espera als hospitals, amb una sanitat gratuïta i de qualitat per a tots els valencians. El senyor Camps ha acabat amb els barracons a les nostres escoles. Els llauradors valencians, gràcies a la gestió del senyor Camps han aconseguit uns preus dignes per a les collites i les taronges, que ja es venen a un preu que permet als llauradors viure dignament. Els xiquets tenen un ordinador cada un, a les escoles i les aules tenen un màxim de 20 alumnes. Els funcionaris ja no tenen més retallades i els malalts dependents tenen una ajuda digna. El barri del Cabanyal s´ha vist restaurat i ja no hi han llistes d´espera a les residències d´ancians.
Encara més: són moltes les llars amb iaios, que, gràcies al govern de Camps, tenen una assistència domiciliària. La policia ja no apallissa als ciutadans i els mestres ja no se´ls ha retallat més el sou. Els afectats de l´accident del metro han vist reconegudes les seues exigències i els jóvens, només acabar els estudis troben treball, per la qual cosa no els cal anar-se´n a l´estranger. No cal dir que tenim el corredor mediterrani assegurat!
També propose al senyor Camps per al Premi Nobel de la Pau: gràcies a ell podem vore TV3 i Acció Cultural del País Valencià i l´Escola Valenciana tenen una subvenció. I per això, tots els xiquets valencians poden escolaritzar-se en valencià. I a més, tots els infants tenen escola infantil gratuïta. Com que el senyor Camps ha modernitzat el nostre país, això és un aval perquè amb la seua gestió modernitzarà i pacificarà el món i acabarà amb l´atur. Quina sort tan gran tenim de tindre un valencià com Camps per rei del món!

I MÉS DEL PP
17.01.2006 | 7.31
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.