Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de maig de 2011
0 comentaris

De les “votaes” i una sentència

     Hem pogut llegir aquest matí a Levante-EMV que El PSPV (ara torna a ser PSPV?) perd 154.000 vots i que el PP (ara no és de la CV?) en retrocedeix 69.000, cosa que no cal que us diga que m’ompli de total satisfacció. No sóc analista polític ni ho pretenc ser, però ja estic fart de les afirmacions de periodistes que són capaços d’escriure que COMPROMÍS s’endú el gruix de l’hemorràgia socialista i trau a EU més de 50.000 vots municipals. I pel contrari, els vots nuls, segons aquests mateixos periodistes, són els que perd el PP. Ací podreu trobar la informació a què faig referència. 
     Per què no admeten que els seus votants els han abandonat? Per què no diuen que les persones entre votar l’original (PP) i la còpia (PSOE) ha preferit votar l’original? Per què no diuen que les persones han començat a obrir els ulls i han votat com haurien d’haver-ho fet ja fa temps -em referisc als vots que han anat a COMPROMÍS-? Per què no diuen que PP i PSOE ho han pactat tot aquesta legislatura que ara acaba per tal de tancar dins l’armari polític COMPROMÍS I EU? Per què no diuen que tenim (a COMPROMÍS) els millors polítics valencians? Per què no diuen que al Consell de RTVV (encara que amb majoria absoltuta del PP), PP, PSOE i EU seien tots plegats? A partir d’ara ja no podran tancar-nos ni amagar-nos. NO confie que C9 canvie molt però almenys tindrem unes veues -com ja les hem tingudes aquesta darrera legislatura- que sabrà dir les coses clares i quan cal.

     I pel que fa a la sentència, us penge la que declara absolt l’ex-regidor d’UPV del meu poble, denunciat per un membre d’AIB. 

8 de gener
08.01.2012 | 6.36
Sant Antoni M. Claret
24.10.2014 | 5.42
FUTBOL I MULTINACIONALS
17.04.2008 | 6.03

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.