Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

25 de gener de 2011
0 comentaris

PROPOSTES PER A UN ANY EN MARXA

     Totes les persones han fet al llarg d’aquest primers dies de l’any les seues previsions i desitjos. No anem a ser menys. I posats a desitjar: m’agradaria que fóra un any original: que siguem capaços de donar a llum un sistema nou que supere la crisi i la misèria.

     Em pregunte: no anem a ser capaços de crear llocs de treball en tot el món per tal de cobrir les necessitats reals de les persones? Per què no invertir seriosament en tot el món en treballs que responguen a les necessitats reals de les persones?

     Ja entenc que açò ve a ser un part més gran que el dels monts. Però, si totes les forces polítiques, econòmiques, socials… ens fixem en un nou model, crec que aquest serà possible. Seria la nova revolució. Totes les persones amb treball i totes les persones necessitades amb possibilitats de respondre a les seues necessitats.

     Ja sé que aquest suggeriment ve a representar superar les multinacionals. Canviar els interessos dels bancs, fer que el món siga dirigit i governat des de les bases, però qui ha dit que això no és possible?

     Molta tasca per a l’any. Però hi ha moltes ONGs, fòrums, grups… lluitant-hi. Si ens unim més persones, si anem creant consciència i fent xicotetes experiències, igual ho fem possible. Per tal d’aconseguir-ho hi ha un camí: participar, opinar, crear.

     Hi havia una nevada tremenda i damunt gel, però ha eixit el migjorn i en mig dia ha desaparegut tota la neu. I baixen els rius al màxim. No tenim entre totes les persones força per tal de bufar com el vent del sud?

     Igual donem una volta al món i fem un cicle nou i una terra nova. No és cap somni impossible ni cap tonteria.

     PD: D’uns papers del Monestir de Santa Maria de Nassiu. 

Jo tinc una pregunta per a vosté?
22.04.2007 | 9.37
A Sense categoria
Humor
09.11.2010 | 7.53

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.