Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 d'abril de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Dia del llibre (amb retard)

No sóc dels que pensa que la celebració d’un dia de… vindrà a fer-nos més bons, amb més trellat, etc. Encara que la meua experiència de celebració de Sant Jordi és llunyana en el temps -per edad i per haver estat a Catalunya durant sis cursos en dos ies-, en aquests temps el que solc fer el dia de sant Jordi és no comprar cap llibre -en compre la resta de l’any- i intentar llegir-ne un aqueix dia tan assenyalat. I així ho vaig fer ahir. Bo, per no fer trampa, us dic que me l’he llegit en dos dies. Voleu saber quin llibre he llegit? Seguiu llegint.

Enguany ha estat ¿Desitja guardar els canvis? d’Empar Moliner. El llibre ha estat editat per Quaderns Crema. Té ja uns quants llibres amb aqueix tipus de literatura que et captiva de seguida. Vull dir que en comences la lectura i no la deixes fins que no l’acabes. És un recull dels seus millors articles que publica a l’edició catalana d’El País. Quina llàstima no arribar ací aquesta edició!

 

Em quede amb el que ha dit Sergio Fidalgo a e-notícies: “No crec en els polítics, ni en les pàtries, ni en l’Església, ni en el Barça. Només em queda l’Empar Moliner”.

 

Copie literalment de l’article L’Himne de l’Alegria:

"-Els Segadors solemnes. Versió apta per fer entrega dels Premis Nacionals, per rebfre Bush en viatge oficial o per arrabassar la Creu de Sant Jordi a Enric Marco. La música i la interpretació anirien a càrrec de Dyango, que ja té experiencia a versionar Puccini i a més a més ha cantat l’himne del Barça" (pàg. 140)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.