Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

21 d'abril de 2006
Sense categoria
3 comentaris

Com va tot?

Ahir vaig llegir a la premsa un titular que em va deixar el cos intranquil. Us explique què és això que m’ha intranquil.litzat. « Més de 30.000 conductors caçats al volant sense carnet » és el titular de l’AVUI. Vaig pensar que els més de 30.000 eren a tot el territori de l’estat. No, ni molt menys. Sols a Catalunya va haver 33.559 persones agafades al volant sense carnet durant l’any 2005. No sé vosaltres què en pensareu. Semblem un país de “grillats”. A més a més, han estat 1.500 conductors els que han tingut alguna cosa a veure amb algun accident de trànsit que no tenien carnet de conduir durant l’any 2004. Per si amb açò no hi haguera prou, la majoria són joves, molts d’ells menors d’edat. Clar així s’explica que, durant la passada Setmana Santa, un menor, acompanyat per sa mare, conduira i provocara un greu accident de trànsit en què moriren, a més de la mare del xic, tres persones.

Ho sent: el País Valencià -malgrat la propaganda que fa el PP- té una renda autonòmica per davall de la mitjana de l’estat. És de 19.057 euros. La mitjana estatal està en 20.838 euros. La diferència no és grossa, però, si fem un càlcul sobre les valencianes i els valencians que habitem el nostre país, ix l’aclaparadora xifra de 7.124.000.000 euros, és a dir uns 7.000 milions d’euros (1.781 euros (per persona i de diferència respecte a la mitjana per uns 4.000.000 de valencians que vivim al nostre país). De veritat, encara queda algú que pense que estem en el millor indret del món -com no es cansa de recordar-nos Canal9-?

Bona vesprada, que gaudiu dels dies de descans que ens vénen…!!!

 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Al despatx, els col·laboradors pugen els brunets (20 minutos, el Micalet, mini-diario, Metro, etc.) fins ara l’únic amb una miqueta de trellat és l’ADN (de Planeta).

    En un d’ells, no recorde quin, hi havia un mapa de l’estat (Península ibèrica sense Portugal); cosa estranya, Valga’m Déu¡¡¡¡. que marcava a color les zones que són per sota: Països Catalans, Euskal Herria, Galícia i no sé si hi havia cap més…….

    Em vaig quedar tot sorprés. Collins, aquí  hi ha l’explicació de l’Estatut d’Amunt, la raó d’ésser d’Espanya i tants altres interrogants. I ho fa amb un diariet que ho expressa de manera innequívoca. Açò explica perwquè amaguen les balances fiscals i tal i tal.  

      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.