Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 d'abril de 2006
Sense categoria
4 comentaris

On hi ha pèl hi ha la glòria del cel

Si la gent d’Església ho llig, no sé què en pensarà. La primera vegada que ho vaig sentir va ser en una situació molt saludable i va ser a terres catalanes. Estàvem al llit… Bé, però hui ho dic perquè potser ja no siga veritat aquesta expressió. Llegint el Magazine del Levante-EMV de diumenge 2 d’abril de 2006 a la pàgina dIdeas Belleza m’he assabentat que Espanya té l’honor d’encapçalar mundial els països on més es practica la depilació. Concretament, el 66% dels homes s’ha depilat alguna part del seu cos i quasi el 90% de les dones entre els 15 i els 54 anys ho fa. Per si amb això no haguérem tingut prou, ens segueixen els anglesos, els americans (EE.UU.), els alemanys, els francesos i els italians. Però, si ens fixen en quina part del cos es depilen més els homes a l’estat espanyol, un 33’6% es depila el borrissol púbic, el pit ho fa un 28’8% i les aixelles un 27’2%.
A més una enquesta al voltant de la depilació masculina afirma que el 57,8% voldria tenir un cos sense borrissol i un 22,2% diu que es depilaria el borrissol púbic (atenció!) perquè el penis semblàs d’un tamany més gros. En fi, ja podeu veure en quines coses pensem els homes.
Però hi ha una dada que m’ha cridat l’atenció: pensava que, com té per costum el nostre govern valencià que sempre afirma que som els millors i els primers en tot, els valencians encapçalaríem també aquesta ocupació depilatòria. Però no, no us feu il.lusions. Som els segons, ens han passat per davant els andalusos (un 71,1% i un 70’8%). Sols un 0’3, però ens superen. Crec que el president de la Generalitat i el Conseller González Pons han de llençar ràpidament una campanya perquè els valencians passem al davant dels andalusos en aquesta pràctica.Qui m’havia de dir a mi que, per iniciar un dia de principi d’any un bloc, acabaria escrivint d’aquestes "cosetes".

Bo, promet que el pròxim escrit el faré més seriós. Bona vesprada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Sempre gaudesc dels teus escrits. I aquest tpc.no està malament,

                                                                          josep.

  2. Gràcies a tu per llegir-me i si, a més a més, en gaudeixes… molt millor. Per cert, et conec? Ah, sols una coseta… fins dilluns 10 d’abril no crec que puga escriure-hi. Me’n vaig d’excursió a Barna (amb 46 xavales i xavals de 1r de batxillerat). Ja us en faré cinc cèntims.

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

  3.      Perdona la contestación en castellá,  o no lo hagas, que los tiempos tampoco están para pedir perdón por todo, pero si escribiese en tu idioma cometería más de un error de ortografía, y me gusta, además de ser respetuoso, no meterme donde no domino. Espero lo pases mejor que bien en tu viaje, no olvides que lo importante no es el destino, sino el camino y sus experiencias. Felicidades, y mucha alegría, que hoy es un día especial para tí. Compartelo y te será más gratificante. Los amigos no te olvidamos, caray, suena a …, bueno, un recuerdo desde un rincón de la Vega Baja. Adeu.

  4. Vaig tornar diumenge tard. I ahir sols vaig entrar un momentet.. Moltes gràcies per haver-se recordat del dia. És un dels pocs que he passat fora de casa…

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.