Llegiu

En diuen periodisme d’investigació

Passa-ho!

Iu Forn

Som al despatx de la reputada societat Pere J. Gotera i Federico, Intoxicaciones a Domicilio. Els trobem molt enfeinats preparant un nou lliurament del que ells dos anomenen "periodisme d’investigació" i que la resta de la societat coneix com un "Hans Christian Andersen". I, quina casualitat, acaben d’arribar els clients.

-Home, senyors Zaplebes, quina alegria retrobar-los. Va anar bé el que els vam dictar ahir?

-Perfecte. I per avui què tenim?

-Una motxilla

-Imagino que basca? Si no és basca no ens fa cap servei.

-El dubte ens ofèn. A can Pere J. i Federico només treballen amb motxilles basques. Les motxilles àrabs aquí no les toquem pas. No ens van bé per al negoci.

-I què hi porta dins?

-Hi hem inclòs la declaració manipulada d’un policia, quatre ombres de dubte sense cap fonament i tres unces de Rajoy demanant anul·lar el sumari per, tot seguit, desmentir-se a si mateix amb la boca petita.

-Total, que segons el que ens heu creat fins ara, resulta que ETA va preparar un cop d’Estat en forma d’atemptat a mitges amb els serveis secrets marroquins, el PSOE, la maçoneria, uns quants policies i gent del CNI, no? I el govern de llavors, que érem nosaltres, no es va adonar de res.

-Exacte. I els dies posteriors a les eleccions, quan encara governàveu vosaltres, la policia que vosaltres dirigíeu va detenir quatre moros que ara dieu que no són els culpables i la justícia que vosaltres dirigíeu els va empresonar.

-Ho veieu com Zapatero ha de dimitir. Mira que permetre’ns fer tot això només per trencar Ej-paña i donar el poder als catalans.

-Sí, i per aprovar l’Estatut traïdor, per manipular l’EGM, fer eliminar el Real Madrit de la Champions i per… (Continuarà.)

Ja sabeu que Iu Forn escriu a l’AVUI. BON PROFIT!!!

Cada dia és millor l’Iu Forn

Quant a valldalbaidi

Valldalbaidí, professor de llengua i literatura catalanes (així ho diu el meu títol administratiu) malgrat el que diga el PP, fa molt anys que treballe en aqueixa cosa que uns volen que siga educació i altres ensenyament, i jo ja no sé el que és. 
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*